• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Punjabi

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

ਭਾਵਨਾਵਾਂ
bhāvanāvāṁ +

Ndjenjat


-

ਪਸ਼ੂ
paśū +

Kafshët


-

ਖੇਡਾਂ
khēḍāṁ +

Sportet


-

ਸੰਗੀਤ
sagīta +

Muzika


-

ਦਫ਼ਤਰ
dafatara +

Zyra


-

ਪੇਅ
pē'a +

Pijet


-

ਲੋਕ
lōka +

Njerëzit


-

ਸਮਾਂ
samāṁ +

Koha


-

ਵਾਤਾਵਰਣ
vātāvaraṇa +

Mjedisi


-

ਪੈਕੇਜਿੰਗ
paikējiga +

Paketimi


-

ਉਪਕਰਣ
upakaraṇa +

Veglat


-

ਆਵਾਜਾਈ
āvājā'ī +

Trafiku


-

ਫਲ
phala +

Frutat


-

ਛੁੱਟੀਆਂ
chuṭī'āṁ +

Koha e lirë


-

ਫੌਜ
phauja +

Ushtria


-

ਕੱਪੜੇ
kapaṛē +

Veshja


-

ਸੰਚਾਰ
sacāra +

Komunikimi


-

ਤਕਨੀਕੀ
takanīkī +

Teknologjia


-

ਅਪਾਰਟਮੈਂਟ
apāraṭamaiṇṭa +

Banesa


-

ਭੋਜਨ
bhōjana +

Ushqimi


-

ਕਿੱਤੇ
kitē +

Profesionet


-

ਸਬਜੀਆਂ
sabajī'āṁ +

Perimet


-

ਵਸਤੂਆਂ
vasatū'āṁ +

Objektet


-

ਸਿੱਖਿਆ
sikhi'ā +

Arsimimi


-

ਸਰੀਰ
sarīra +

Trupi


-

ਕੁਦਰਤ
kudarata +

Natyra


-

ਵਿੱਤ
vita +

Financat


-

ਫਰਨੀਚਰ
pharanīcara +

Mobiljet


-

ਧਰਮ
dharama +

Feja


-

ਪੌਦੇ
paudē +

Bimët


-

ਸੰਖੇਪ ਸ਼ਬਦਾਵਲੀ
sakhēpa śabadāvalī +

Termat abstraktë


-

ਰਸੋਈ ਉਪਕਰਣ
rasō'ī upakaraṇa +

Pajisjet e kuzhinës


-

ਸਮੱਗਰੀ
samagarī +

Materialet


-

ਸਿਹਤ
sihata +

Shëndetësia


-

ਕਾਰ
kāra +

Vetura


-

ਕਲਾ
kalā +

Artet


-

ਸ਼ਹਿਰ
śahira +

Qyteti


-

ਮੌਸਮ
mausama +

Moti


-

ਖਰੀਦਾਰੀ
kharīdārī +

Pazari


-

ਵਾਸਤੂਕਲਾ
vāsatūkalā +

Arkitektura


-

ਵੱਡੇ ਜਾਨਵਰ
vaḍē jānavara +

Kafshët e mëdha


-

ਛੋਟੇ ਜਾਨਵਰ
chōṭē jānavara +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!