• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Polonisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Uczucia

Ndjenjat


-

Zwierzęta

Kafshët


-

Sport

Sportet


-

Muzyka

Muzika


-

Biuro

Zyra


-

Napoje

Pijet


-

Ludzie

Njerëzit


-

Czas

Koha


-

Środowisko

Mjedisi


-

Opakowanie

Paketimi


-

Narzędzia

Veglat


-

Ruch

Trafiku


-

Owoce

Frutat


-

Rozrywka

Koha e lirë


-

Wojsko

Ushtria


-

Odzież

Veshja


-

Komunikacja

Komunikimi


-

Technika

Teknologjia


-

Mieszkanie

Banesa


-

Żywność

Ushqimi


-

Zawody

Profesionet


-

Warzywa

Perimet


-

Obiekty

Objektet


-

Edukacja

Arsimimi


-

Ciało

Trupi


-

Natura

Natyra


-

Finanse

Financat


-

Meble

Mobiljet


-

Religia

Feja


-

Rośliny

Bimët


-

Pojęcia abstrakcyjne

Termat abstraktë


-

Sprzęt kuchenny

Pajisjet e kuzhinës


-

Materiały

Materialet


-

Zdrowie

Shëndetësia


-

Samochód

Vetura


-

Sztuka

Artet


-

Miasto

Qyteti


-

Pogoda

Moti


-

Zakupy

Pazari


-

Architektura

Arkitektura


-

Wielkie zwierzęta

Kafshët e mëdha


-

Małe zwierzęta

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!