• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Portugalisht PT

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Sentimentos +

Ndjenjat


-

Animais +

Kafshët


-

Desportos +

Sportet


-

Música +

Muzika


-

Escritório +

Zyra


-

Bebidas +

Pijet


-

Pessoas +

Njerëzit


-

Tempo +

Koha


-

Ambiente +

Mjedisi


-

Embalagem +

Paketimi


-

Ferramentas +

Veglat


-

Tráfego +

Trafiku


-

Frutas +

Frutat


-

Lazer +

Koha e lirë


-

Militar +

Ushtria


-

Roupa +

Veshja


-

Comunicação +

Komunikimi


-

Tecnologia +

Teknologjia


-

Alojamento +

Banesa


-

Alimentação +

Ushqimi


-

Profissões +

Profesionet


-

Legumes +

Perimet


-

Objetos +

Objektet


-

Educação +

Arsimimi


-

Corpo +

Trupi


-

Natureza +

Natyra


-

Finanças +

Financat


-

Mobiliário +

Mobiljet


-

Religião +

Feja


-

Plantas +

Bimët


-

Termos abstratos +

Termat abstraktë


-

Aparelhos de cozinha +

Pajisjet e kuzhinës


-

Materiais +

Materialet


-

Saúde +

Shëndetësia


-

Carro +

Vetura


-

Artes +

Artet


-

Cidade +

Qyteti


-

Meteorologia +

Moti


-

Compras +

Pazari


-

Arquitetura +

Arkitektura


-

Animais de grande porte +

Kafshët e mëdha


-

Pequenos animais +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!