• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Rumanisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Sentimente

Ndjenjat


-

Animale

Kafshët


-

Sporturi

Sportet


-

Muzică

Muzika


-

Birou

Zyra


-

Băuturi

Pijet


-

Oameni

Njerëzit


-

Timp

Koha


-

Mediu

Mjedisi


-

Ambalaj

Paketimi


-

Unelte

Veglat


-

Trafic

Trafiku


-

Fructe

Frutat


-

Timp liber

Koha e lirë


-

Militar

Ushtria


-

Îmbrăcăminte

Veshja


-

Comunicare

Komunikimi


-

Tehnologie

Teknologjia


-

Apartament

Banesa


-

Alimente

Ushqimi


-

Ocupaţii

Profesionet


-

Legume

Perimet


-

Obiecte

Objektet


-

Educaţie

Arsimimi


-

Corp

Trupi


-

Natură

Natyra


-

Finanţe

Financat


-

Mobilier

Mobiljet


-

Religie

Feja


-

Plante

Bimët


-

Termeni abstracţi

Termat abstraktë


-

Electrocasnice de bucătărie

Pajisjet e kuzhinës


-

Materiale

Materialet


-

Sănătate

Shëndetësia


-

Maşină

Vetura


-

Arte

Artet


-

Oraş

Qyteti


-

Vreme

Moti


-

Cumpărături

Pazari


-

Arhitectură

Arkitektura


-

Animale mari

Kafshët e mëdha


-

Animale mici

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!