• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Rusisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Чувства
Chuvstva

Ndjenjat


-

Животные
Zhivotnyye

Kafshët


-

Спорт
Sport

Sportet


-

Музыка
Muzyka

Muzika


-

Офис
Ofis

Zyra


-

Напитки
Napitki

Pijet


-

Люди
Lyudi

Njerëzit


-

Время
Vremya

Koha


-

Окружающая среда
Okruzhayushchaya sreda

Mjedisi


-

Упаковка
Upakovka

Paketimi


-

Инструменты
Instrumenty

Veglat


-

Движение
Dvizheniye

Trafiku


-

Фрукты
Frukty

Frutat


-

Досуг
Dosug

Koha e lirë


-

Вооружённые силы
Vooruzhonnyye sily

Ushtria


-

Одежда
Odezhda

Veshja


-

Связь
Svyaz'

Komunikimi


-

Техника
Tekhnika

Teknologjia


-

Жильё
Zhil'yo

Banesa


-

Еда
Yeda

Ushqimi


-

Профессии
Professii

Profesionet


-

Овощи
Ovoshchi

Perimet


-

Предметы
Predmety

Objektet


-

Образование
Obrazovaniye

Arsimimi


-

Тело
Telo

Trupi


-

Природа
Priroda

Natyra


-

Финансы
Finansy

Financat


-

Мебель
Mebel'

Mobiljet


-

Религия
Religiya

Feja


-

Растения
Rasteniya

Bimët


-

Абстрактные понятия
Abstraktnyye ponyatiya

Termat abstraktë


-

Кухонное оборудование
Kukhonnoye oborudovaniye

Pajisjet e kuzhinës


-

Материалы
Materialy

Materialet


-

Здоровье
Zdorov'ye

Shëndetësia


-

Автомобиль
Avtomobil'

Vetura


-

Искусство
Iskusstvo

Artet


-

Город
Gorod

Qyteti


-

Погода
Pogoda

Moti


-

Покупки
Pokupki

Pazari


-

Архитектура
Arkhitektura

Arkitektura


-

Крупные животные
Krupnyye zhivotnyye

Kafshët e mëdha


-

Мелкие животные
Melkiye zhivotnyye

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!