• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Sllovenisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Občutki

Ndjenjat


-

Živali

Kafshët


-

Šport

Sportet


-

Glasba

Muzika


-

Pisarna

Zyra


-

Pijače

Pijet


-

Ljudje

Njerëzit


-

Čas

Koha


-

Okolje

Mjedisi


-

Embalaža

Paketimi


-

Orodja

Veglat


-

Promet

Trafiku


-

Sadje

Frutat


-

Prosti čas

Koha e lirë


-

Vojska

Ushtria


-

Oblačila

Veshja


-

Komunikacija

Komunikimi


-

Tehnologija

Teknologjia


-

Stanovanje

Banesa


-

Hrana

Ushqimi


-

Poklici

Profesionet


-

Zelenjava

Perimet


-

Predmeti

Objektet


-

Izobraževanje

Arsimimi


-

Telo

Trupi


-

Narava

Natyra


-

Finance

Financat


-

Pohištvo

Mobiljet


-

Vera

Feja


-

Rastline

Bimët


-

Abstraktno

Termat abstraktë


-

Kuhinjski aparati

Pajisjet e kuzhinës


-

Materiali

Materialet


-

Zdravje

Shëndetësia


-

Avto

Vetura


-

Umetnost

Artet


-

Mesto

Qyteti


-

Vreme

Moti


-

Nakupovanje

Pazari


-

Arhitektura

Arkitektura


-

Velike živali

Kafshët e mëdha


-

Male živali

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!