• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Serbisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Осећаји
Osećaji +

Ndjenjat


-

Животиње
Životinje +

Kafshët


-

Спорт
Sport +

Sportet


-

Музика
Muzika +

Muzika


-

Канцеларија
Kancelarija +

Zyra


-

Пића
Pića +

Pijet


-

Људи
Ljudi +

Njerëzit


-

Bреме
Breme +

Koha


-

Животна средина
Životna sredina +

Mjedisi


-

Паковање
Pakovanje +

Paketimi


-

Алат
Alat +

Veglat


-

Саобраћај
Saobraćaj +

Trafiku


-

Bоће
Boće +

Frutat


-

Слободно време
Slobodno vreme +

Koha e lirë


-

Bојска
Bojska +

Ushtria


-

Одећа
Odeća +

Veshja


-

Комуникација
Komunikacija +

Komunikimi


-

Техника
Tehnika +

Teknologjia


-

Стан
Stan +

Banesa


-

Храна
Hrana +

Ushqimi


-

Занимања
Zanimanja +

Profesionet


-

Поврће
Povrće +

Perimet


-

Предмети
Predmeti +

Objektet


-

Образовање
Obrazovanje +

Arsimimi


-

Тело
Telo +

Trupi


-

Природа
Priroda +

Natyra


-

Финансије
Finansije +

Financat


-

Намештај
Nameštaj +

Mobiljet


-

Вера
Vera +

Feja


-

Биљке
Biljke +

Bimët


-

Апстрактни појмови
Apstraktni pojmovi +

Termat abstraktë


-

Кухињски уређаји
Kuhinjski uređaji +

Pajisjet e kuzhinës


-

Материјали
Materijali +

Materialet


-

Здравље
Zdravlje +

Shëndetësia


-

Аутомобил
Automobil +

Vetura


-

Уметности
Umetnosti +

Artet


-

Град
Grad +

Qyteti


-

Време
Vreme +

Moti


-

Куповина
Kupovina +

Pazari


-

Архитектура
Arhitektura +

Arkitektura


-

Велике животиње
Velike životinje +

Kafshët e mëdha


-

Мале животиње
Male životinje +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!