• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Suedisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Känslor

Ndjenjat


-

Djur

Kafshët


-

Sport

Sportet


-

Musik

Muzika


-

Kontor

Zyra


-

Drycker

Pijet


-

Människor

Njerëzit


-

Tid

Koha


-

Miljö

Mjedisi


-

Förpackning

Paketimi


-

Verktyg

Veglat


-

Trafik

Trafiku


-

Frukt

Frutat


-

Fritid

Koha e lirë


-

Militärt

Ushtria


-

Kläder

Veshja


-

Kommunikation

Komunikimi


-

Teknik

Teknologjia


-

Lägenhet

Banesa


-

Mat

Ushqimi


-

Yrken

Profesionet


-

Grönsaker

Perimet


-

Saker

Objektet


-

Utbildning

Arsimimi


-

Kroppen

Trupi


-

Natur

Natyra


-

Ekonomi

Financat


-

Möbler

Mobiljet


-

Religion

Feja


-

Växter

Bimët


-

Abstrakt

Termat abstraktë


-

Köksapparater

Pajisjet e kuzhinës


-

Material

Materialet


-

Hälsa

Shëndetësia


-

Bil

Vetura


-

Konst

Artet


-

Stad

Qyteti


-

Väder

Moti


-

Shopping

Pazari


-

Arkitektur

Arkitektura


-

Stora djur

Kafshët e mëdha


-

Små djur

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!