• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Turqisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...
Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Duygular

Ndjenjat


-

Hayvanlar

Kafshët


-

Spor

Sportet


-

Müzik

Muzika


-

Ofis

Zyra


-

İçkiler

Pijet


-

İnsanlar

Njerëzit


-

Zaman

Koha


-

Çevre

Mjedisi


-

Paketleme

Paketimi


-

Araçlar

Veglat


-

Trafik

Trafiku


-

Meyveler

Frutat


-

Boş vakıt

Koha e lirë


-

Askeri

Ushtria


-

Giyim

Veshja


-

İletişim

Komunikimi


-

Teknoloji

Teknologjia


-

Daire

Banesa


-

Gıda

Ushqimi


-

Meslekler

Profesionet


-

Sebze

Perimet


-

Nesneler

Objektet


-

Eğitim

Arsimimi


-

Vücut

Trupi


-

Doğa

Natyra


-

Finans

Financat


-

Mobilya

Mobiljet


-

Din

Feja


-

Bitkiler

Bimët


-

Soyut terimler

Termat abstraktë


-

Mutfak aletleri

Pajisjet e kuzhinës


-

Malzemeler

Materialet


-

Sağlık

Shëndetësia


-

Araba

Vetura


-

Sanat

Artet


-

Şehir

Qyteti


-

Hava

Moti


-

Alışveriş

Pazari


-

Mimari

Arkitektura


-

Büyük hayvanlar

Kafshët e mëdha


-

Küçük hayvanlar

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!