• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Ukrainisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

Почуття
Pochuttya +

Ndjenjat


-

Тварини
Tvaryny +

Kafshët


-

Спортивний
Sportyvnyy +

Sportet


-

Музика
Muzyka +

Muzika


-

Офіс
Ofis +

Zyra


-

Напої
Napoyi +

Pijet


-

Люди
Lyudy +

Njerëzit


-

Час
Chas +

Koha


-

Навколишнє середовище
Navkolyshnye seredovyshche +

Mjedisi


-

Упаковка
Upakovka +

Paketimi


-

Інструменти
Instrumenty +

Veglat


-

Дорожній рух
Dorozhniy rukh +

Trafiku


-

Фрукти
Frukty +

Frutat


-

Дозвілля
Dozvillya +

Koha e lirë


-

Збройні сили
Zbroyni syly +

Ushtria


-

Одяг
Odyah +

Veshja


-

Зв'язок
Zv'yazok +

Komunikimi


-

Техніка
Tekhnika +

Teknologjia


-

Квартира
Kvartyra +

Banesa


-

Їжа
Yizha +

Ushqimi


-

Професії
Profesiyi +

Profesionet


-

Овочі
Ovochi +

Perimet


-

Предмети
Predmety +

Objektet


-

Освіта
Osvita +

Arsimimi


-

Тіло
Tilo +

Trupi


-

Природа
Pryroda +

Natyra


-

Фінанси
Finansy +

Financat


-

Меблі
Mebli +

Mobiljet


-

Релігія
Relihiya +

Feja


-

Рослини
Roslyny +

Bimët


-

Абстрактні поняття
Abstraktni ponyattya +

Termat abstraktë


-

Кухонна техніка
Kukhonna tekhnika +

Pajisjet e kuzhinës


-

Матеріали
Materialy +

Materialet


-

Здоров'я
Zdorov'ya +

Shëndetësia


-

Автомобіль
Avtomobilʹ +

Vetura


-

Мистецтво
Mystetstvo +

Artet


-

Місто
Misto +

Qyteti


-

Погода
Pohoda +

Moti


-

Покупки
Pokupky +

Pazari


-

Архітектура
Arkhitektura +

Arkitektura


-

Великі тварини
Velyki tvaryny +

Kafshët e mëdha


-

симпатія
Dribni tvaryny +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!