• Learn vocabulary
    Mëso fjalorin me 50LANGUAGES.
    Mësoje nëpërmjet gjuhës tënde amtare!

FALAS 42 subjekte tw fjalorit me më shumë se 1900 fjalë në mbi 50 gjuhë - Kinezisht

Subjekte të tilla si ndjenjat, kafshët, sportet, mjetet, trafiku dhe shumë të tjera...Zgjidh kategorinë që dëshiron të mësosh

-

情感
qínggǎn +

Ndjenjat


-

动物
dòngwù +

Kafshët


-

体育
tǐyù +

Sportet


-

音乐
yīnyuè +

Muzika


-

办公室
bàngōngshì +

Zyra


-

饮料
yǐnliào +

Pijet


-


rén +

Njerëzit


-

时间
shíjiān +

Koha


-

环境
huánjìng +

Mjedisi


-

包装
bāozhuāng +

Paketimi


-

工具
gōngjù +

Veglat


-

交通
jiāotōng +

Trafiku


-

水果
shuǐguǒ +

Frutat


-

闲暇
xiánxiá +

Koha e lirë


-

军事
jūnshì +

Ushtria


-

服装
fúzhuāng +

Veshja


-

通讯
tōngxùn +

Komunikimi


-

技术
jìshù +

Teknologjia


-

公寓
gōngyù +

Banesa


-

食品
shípǐn +

Ushqimi


-

职业
zhíyè +

Profesionet


-

蔬菜
shūcài +

Perimet


-

物品
wùpǐn +

Objektet


-

教育
jiàoyù +

Arsimimi


-

身体
shēntǐ +

Trupi


-

自然
zìrán +

Natyra


-

资产
zīchǎn +

Financat


-

家具
jiājù +

Mobiljet


-

宗教
zōngjiào +

Feja


-

植物
zhíwù +

Bimët


-

抽象的术语
chōuxiàng de shùyǔ +

Termat abstraktë


-

厨房用具
chúfáng yòngjù +

Pajisjet e kuzhinës


-

材料
cáiliào +

Materialet


-

健康
jiànkāng +

Shëndetësia


-

汽车
qìchē +

Vetura


-

艺术
yìshù +

Artet


-

城市
chéngshì +

Qyteti


-

天气
tiānqì +

Moti


-

购物
gòuwù +

Pazari


-

建筑
jiànzhú +

Arkitektura


-

大动物
dà dòngwù +

Kafshët e mëdha


-

小动物
xiǎo dòngwù +

Kafshët e vogla
Doni të mësoni një gjuhë të re? Eshtë kaq e lehtë me 50LANGUAGES! Zgjidhni prej më shumë se 50 gjuhëve. Por mësoni nëpërmjet gjuhës tuaj amtare. - Eshtë krejtësisht falas!