© Piccianeri | Dreamstime.com

Научете англиски Обединетото Кралство бесплатноTry our ’Memo Game’ to train your memory while strengthening your vocabulary in a new language. Simply click on a card to flip it over, then try to find its matching pair from the rest of the cards in as few attempts as possible.

Научете англиски брзо и лесно со нашиот јазичен курс „Англиски за почетници“.

mk македонски   »   en.png English (UK)

Научете англиски - Први зборови
Здраво! Hi!
Добар ден! Hello!
Како си? How are you?
Довидување! Good bye!
До наскоро! See you soon!

Зошто треба да научите британски англиски?

Англиски (Велика Британија) за почетници е еден од преку 50 бесплатни јазични пакети што можете да ги добиете од нас. „50LANGUAGES“ е ефективен начин за учење англиски (Велика Британија) онлајн и бесплатно. Нашите наставни материјали за курсот по англиски (Велика Британија) се достапни и онлајн и како апликации за iPhone и Android.

Со овој курс можете самостојно да научите англиски (Велика Британија) - без наставник и без училиште за јазици! Лекциите се јасно структурирани и ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели.

Научете англиски (Велика Британија) брзо со 100 часови по англиски јазик (Велика Британија) организирани по тема. Аудиодатотеките MP3 за часовите ги зборуваа мајчин англиски јазик (Велика Британија). Тие ви помагаат да го подобрите изговорот.

Дури и почетниците од англискиот (Велика Британија) можат ефикасно да учат англиски (Велика Британија) со „50 LANGUAGES“ преку практичните реченици. Прво ќе ги запознаете основните структури на јазикот. Примерочните дијалози ви помагаат да се изразите на странски јазик. Не е потребно претходно знаење.

Дури и напредните ученици можат да го повторат и консолидираат она што го научиле. Учите правилни и често изговорени реченици и можете веднаш да ги употребите. Ќе можете да комуницирате во секојдневните ситуации. Искористете ја паузата за ручек или времето во сообраќај за да научите неколку минути англиски (Велика Британија). Учите и во движење, како и дома.