Besedni zaklad

Izberite kategorijo, ki se je želite naučiti

Občutki

உணர்வுகள்

uṇarvukaḷ
Občutki
Živali

விலங்குகள்

vilaṅkukaḷ
Živali
Šport

விளையாட்டு

viḷaiyāṭṭu
Šport
Glasba

இசை

icai
Glasba
Pisarna

அலுவலகம்

aluvalakam
Pisarna
Pijače

பானங்கள்

pāṉaṅkaḷ
Pijače
Ljudje

மக்கள்

makkaḷ
Ljudje
Čas

காலம்

kālam
Čas
Okolje

சுற்றுச்சூழல்

cuṟṟuccūḻal
Okolje
Embalaža

சிப்பக்கட்டணம்

cippakkaṭṭaṇam
Embalaža
Orodja

கருவிகள்

karuvikaḷ
Orodja
Promet

போக்குவரத்து

pōkkuvarattu
Promet
Sadje

பழங்கள்

paḻaṅkaḷ
Sadje
Prosti čas

ஓய்வு நேரம்

ōyvu nēram
Prosti čas
Vojska

இராணுவம்

irāṇuvam
Vojska
Oblačila

ஆடை

āṭai
Oblačila
Komunikacija

தொடர்பு

toṭarpu
Komunikacija
Tehnologija

தொழில்நுட்பம்

toḻilnuṭpam
Tehnologija
Stanovanje

அடுக்ககம்

aṭukkakam
Stanovanje
Hrana

உணவு

uṇavu
Hrana
Poklici

தொழில்

toḻil
Poklici
Zelenjava

காய்கறிகள்

kāykaṟikaḷ
Zelenjava
Predmeti

பொருட்கள்

poruṭkaḷ
Predmeti
Izobraževanje

கல்வி

kalvi
Izobraževanje
Telo

உடல்

uṭal
Telo
Narava

இயற்கை

iyaṟkai
Narava
Finance

நிதி

niti
Finance
Pohištvo

அறைக்கலண்கள்

aṟaikkalaṇkaḷ
Pohištvo
Vera

மதம்

matam
Vera
Rastline

தாவரங்கள்

tāvaraṅkaḷ
Rastline
Abstraktno

கருத்தியலான பதங்கள்

karuttiyalāṉa pataṅkaḷ
Abstraktno
Kuhinjski aparati

சமையலறை உபகரணங்கள்

camaiyalaṟai upakaraṇaṅkaḷ
Kuhinjski aparati
Materiali

மூலப்பொருட்கள்

mūlapporuṭkaḷ
Materiali
Zdravje

ஆரோக்கியம்

ārōkkiyam
Zdravje
Avto

மோட்டார் வண்டி

mōṭṭār vaṇṭi
Avto
Umetnost

கலைகள்

kalaikaḷ
Umetnost
Mesto

நகரம்

nakaram
Mesto
Vreme

வானிலை

vāṉilai
Vreme
Nakupovanje

வாங்குதல்

vāṅkutal
Nakupovanje
Arhitektura

கட்டிடக்கலை

kaṭṭiṭakkalai
Arhitektura
Velike živali

பெரிய விலங்குகள்

periya vilaṅkukaḷ
Velike živali
Male živali

சிறிய விலங்குகள்

ciṟiya vilaṅkukaḷ
Male živali