© Wirestock | Dreamstime.com

Μάθετε Tigrinya δωρεάν

Μάθετε Tigrinya γρήγορα και εύκολα με το μάθημα γλώσσας «Tigrinya για αρχάριους».

el Ελληνικά   »   ti.png ትግሪኛ

Μάθετε Tigrinya - Πρώτες λέξεις
Γεια! ሰላም! ሃለው selami! halewi
Καλημέρα! ከመይ ዊዕልኩም! kemeyi wī‘ilikumi!
Τι κάνεις; / Τι κάνετε; ከመይ ከ? kemeyi ke?
Εις το επανιδείν! ኣብ ክልኣይ ርክብና ( ድሓን ኩን)! abi kili’ayi rikibina ( diḥani kuni)!
Τα ξαναλέμε! ክሳብ ድሓር! kisabi diḥari!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τη γλώσσα Tigrinya;

“Η γλώσσα Τιγκρίνυα είναι πρωταρχικά η γλώσσα της Ερυθραίας και της βόρειας Αιθιοπίας. Όπως και με οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, η εκμάθηση της Τιγκρίνυα αρχίζει με την κατανόηση του αλφαβήτου, που είναι ο πυρήνας της γλώσσας. Χρησιμοποιώντας γλωσσικές εφαρμογές, μπορείτε να μάθετε βασική γραμματική και λεξιλόγιο στην Τιγκρίνυα. Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν επίσης ασκήσεις για την εξάσκηση των γλωσσικών δεξιοτήτων σας. Το Tigrinya για αρχάριους είναι ένα από τα 50 δωρεάν πακέτα γλωσσών που μπορείτε να λάβετε από εμάς. Το ‘50LANGUAGES’ είναι ο αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε Tigrinya online και δωρεάν. Το διδακτικό μας υλικό για το μάθημα Tigrinya είναι διαθέσιμο τόσο στο διαδίκτυο όσο και ως εφαρμογές iPhone και Android.

Η επαφή με φυσικούς ομιλητές της Τιγκρίνυα είναι σημαντική για την καλή εξάσκηση. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την προφορά, την αυθεντικότητα και την ευχέρεια σας στη γλώσσα. Τα εκπαιδευτικά βίντεο στο YouTube μπορούν να παράσχουν οπτικές παρουσιάσεις που βοηθούν στην κατανόηση. Μπορούν να σας διδάξουν πώς να χρησιμοποιείτε και να καταλαβαίνετε την Τιγκρίνυα. Με αυτό το μάθημα μπορείτε να μάθετε Tigrinya ανεξάρτητα - χωρίς δάσκαλο και χωρίς σχολή ξένων γλωσσών! Τα μαθήματα είναι ξεκάθαρα δομημένα και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας.

Η ανάγνωση βιβλίων στην Τιγκρίνυα γλώσσα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξάσκηση των δεξιοτήτων ανάγνωσης και γραφής, ενώ επεκτείνει το λεξιλόγιο σας. Η ακρόαση μουσικής και η παρακολούθηση ταινιών στην γλώσσα Τιγκρίνυα είναι επίσης χρήσιμη. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση της προφοράς, του ρυθμού και της έκφρασης στη γλώσσα. Μάθετε γρήγορα Tigrinya με 100 μαθήματα γλώσσας Tigrinya οργανωμένα ανά θέμα. Τα αρχεία ήχου MP3 για τα μαθήματα εκφωνήθηκαν από γηγενείς ομιλητές της Tigrinya. Σας βοηθούν να βελτιώσετε την προφορά σας.

Η λήψη ιδιαίτερων μαθημάτων από πιστοποιημένους δασκάλους είναι ακόμα ένας αποτελεσματικός τρόπος. Αυτό μπορεί να παρέχει προσωπική προσοχή και να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερωτήματα έχετε. Η εκμάθηση της γλώσσας Τιγκρίνυα είναι μια πρόκληση, αλλά με τη συνεχή εξάσκηση και την προσήλωση, μπορεί να γίνει ευχάριστη. Με τον καιρό, θα δείτε βελτίωση στις γλωσσικές σας δεξιότητες.

Ακόμη και οι αρχάριοι Tigrinya μπορούν να μάθουν Tigrinya αποτελεσματικά με «50LANGUAGES» μέσα από τις πρακτικές προτάσεις. Πρώτα θα γνωρίσετε τις βασικές δομές της γλώσσας. Δείγματα διαλόγων σας βοηθούν να εκφραστείτε στην ξένη γλώσσα. Δεν απαιτείται προηγούμενη γνώση.

Ακόμη και οι προχωρημένοι μαθητές μπορούν να επαναλάβουν και να εμπεδώσουν ό,τι έχουν μάθει. Μαθαίνεις σωστές και συχνά προφερόμενες προτάσεις και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις αμέσως. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε καθημερινές καταστάσεις. Χρησιμοποιήστε το μεσημεριανό σας διάλειμμα ή το χρόνο σας στην κίνηση για να μάθετε μερικά λεπτά Tigrinya. Μαθαίνεις εν κινήσει αλλά και στο σπίτι.