© Niserin | Dreamstime.com

Научете гръцки безплатно

Научете гръцки бързо и лесно с нашия езиков курс „Гръцки за начинаещи“.

bg български   »   el.png Ελληνικά

Научете гръцки - Първи думи
Здравей! / Здравейте! Γεια! Geia!
Добър ден! Καλημέρα! Kalēméra!
Как си? Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Ti káneis? / Ti kánete?
Довиждане! Εις το επανιδείν! Eis to epanideín!
До скоро! Τα ξαναλέμε! Ta xanaléme!

Кой е най-добрият начин да научите гръцки език?

Гръцкият език е прекрасен и богат, но може да е труден за изучаване. Въпреки това, правилният подход може да улесни процеса и да увеличи вашите шансове за успех. Началото винаги е с основите - гръцката азбука, базовата граматика и най-често използваните думи. Това ще ви даде здрава основа, върху която да изградите вашите знания. Гръцки за начинаещи е един от над 50 безплатни езикови пакета, които можете да получите от нас. „50LANGUAGES“ е ефективният начин да научите гръцки онлайн и безплатно. Нашите учебни материали за курса по гръцки са достъпни както онлайн, така и като приложения за iPhone и Android.

Използвайте множеството налични онлайн ресурси. Мобилни приложения, уебсайтове и онлайн курсове за гръцки език предлагат богата колекция от учебни материали и интерактивни упражнения. Слушането на гръцки е от ключово значение за усвояването на езика. Слушайте радио, гледайте гръцки филми и сериали, слушайте гръцка музика. Това ще ви помогне да се потопите в езика и да усетите неговия ритъм. С този курс можете да научите гръцки самостоятелно - без учител и без езикова школа! Уроците са ясно структурирани и ще ви помогнат да постигнете целите си.

Практикуването на говорене е от съществено значение за разбирането на гръцкия език. Намерете си партньор за езиков обмен или се присъединете към група за учене на гръцки. Използвайте всяка възможност да говорите и пишете на гръцки. Редовните упражнения са от съществено значение. Занимавайте се с изучаването на гръцки език всеки ден, дори и за кратко време. Постоянството е ключово за преодоляване на трудностите. Научете гръцки бързо със 100 урока по гръцки език, организирани по теми. MP3 аудио файловете за уроците бяха изговорени от носители на гръцки език. Те ви помагат да подобрите произношението си.

Не бойте се от грешки. Грешките са неизбежна част от процеса на обучение. Вместо да ви пречат, те могат да ви помогнат да се усъвършенствате. Ученето на език изисква търпение и усилие. Не очаквайте незабавни резултати. Въпреки предизвикателствата, със сигурност ще постигнете напредък и ще сте в състояние да комуникирате на гръцки по-лесно и ефективно.

Дори начинаещите гръцки могат да научат гръцки ефективно с „50LANGUAGES“ чрез практичните изречения. Първо ще се запознаете с основните структури на езика. Примерните диалози ви помагат да се изразявате на чуждия език. Предварителни познания не са необходими.

Дори напредналите могат да повторят и затвърдят наученото. Научавате правилни и често изговаряни изречения и можете да ги използвате веднага. Ще можете да общувате в ежедневни ситуации. Използвайте обедната си почивка или времето в трафика, за да научите няколко минути гръцки. Учите както в движение, така и у дома.