© Siriocarnevalino | Dreamstime.com

Научете хинди безплатно

Научете хинди бързо и лесно с нашия езиков курс „Хинди за начинаещи“.

bg български   »   hi.png हिन्दी

Научете хинди - Първи думи
Здравей! / Здравейте! नमस्कार! namaskaar!
Добър ден! शुभ दिन! shubh din!
Как си? आप कैसे हैं? aap kaise hain?
Довиждане! नमस्कार! namaskaar!
До скоро! फिर मिलेंगे! phir milenge!

Кой е най-добрият начин да научите езика хинди?

Обучението на хинди единствено може да е трудно задача, особено ако сте нов в изучаването на езици. Най-добрият начин да започнете е да посетите интензивен езиков курс. Тези курсове са специално предназначени да ви потопят в езика и да ви помогнат да усвоите основните правила и структури. След като освоите основите, важно е да практикувате ежедневно. Чрез мобилни приложения за обучение на езици може да провеждате кратки, но чести упражнения. Такива приложения предлагат визуални и аудио стимули, които улесняват запаметяването на нови думи и фрази. Хинди за начинаещи е един от над 50 безплатни езикови пакета, които можете да получите от нас. „50LANGUAGES“ е ефективният начин да научите хинди онлайн и безплатно. Нашите учебни материали за курса по хинди са достъпни както онлайн, така и като приложения за iPhone и Android.

Четенето на хинди литература също може да бъде полезно. Това не само ще ви помогне да разширите своята речникова база, но също така ще ви представи контекста, в който се използват различни думи и фрази. Гледането на индийски филми и телевизионни предавания на хинди е допълнителна стратегия, която може да подобри вашето възприемане на езика. Това ви дава възможност да слушате естествената реч и да разберете културни нюанси. С този курс можете да научите хинди самостоятелно - без учител и без езикова школа! Уроците са ясно структурирани и ще ви помогнат да постигнете целите си.

При среща с трудности, не се страхувайте да поискате помощ. Общуването с носители на езика може да бъде много полезно, тъй като те могат да ви помогнат с фините детайли и произношението. След като владеете хинди на начално ниво, може да започнете да употребявате езика в ежедневния си живот. Например, можете да маркирате предмети в дома си с имената им на хинди или да използвате езика, когато говорите с приятели или семейство. Научете хинди бързо със 100 урока по хинди език, организирани по теми. MP3 аудио файловете за уроците бяха изговорени от носители на хинди език. Те ви помагат да подобрите произношението си.

Научните изследвания показват, че спането играе важна роля в процеса на учене. Затова, ако учите преди лягане, има вероятност да помните информацията по-добре. Последната, но също важна стратегия е да бъдете търпеливи и последователни. Успехът в изучаването на нов език не идва надвечер, но постоянната практика ще ви доведе до желаните резултати.

Дори начинаещите хинди могат да научат хинди ефективно с „50LANGUAGES“ чрез практичните изречения. Първо ще се запознаете с основните структури на езика. Примерните диалози ви помагат да се изразявате на чуждия език. Предварителни познания не са необходими.

Дори напредналите могат да повторят и затвърдят наученото. Научавате правилни и често изговаряни изречения и можете да ги използвате веднага. Ще можете да общувате в ежедневни ситуации. Използвайте обедната си почивка или времето в трафика, за да научите няколко минути хинди. Учите както в движение, така и у дома.