Научите Африкаанс бесплатно

Научите африкаанс брзо и лако уз наш курс језика „Африкаанс за почетнике“.

sr српски   »   af.png Afrikaans

Научите Африкаанс - Прве речи
Здраво! Hallo!
Добар дан! Goeie dag!
Како сте? / Како си? Hoe gaan dit?
Довиђења! Totsiens!
До ускоро! Sien jou binnekort!

Који је најбољи начин да научите афрички језик?

Учење африканског језика може бити изазов, али и веома награђујуће. Прва ствар која је потребна је добар извор материјала за учење. Онлајн ресурси, као што су језички курсеви, могу бити врло корисни. Један од најефикаснијих начина учења је иммерзија у језик. Ово би могло укључивати комуникацију са изворним говорницима африканског језика, слушање африканских радио станица или гледање африканских телевизијских емисија. Африкаанс за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин да научите африкаанс онлајн и бесплатно. Наши наставни материјали за курс Африкаанс доступни су и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Примена африканског у свакодневном животу такође може помоћи. Покушајте да размишљате или чак да водите дневник на африканском језику. Ово ће вам помоћи да се навикнете на језик и да га лакше усвојите. Одлазак на језичку размену или учествовање у језичким курсевима могу бити изузетно корисни. Ово је прекрасна прилика да вежбате африкански језик у реалном окружењу. Са овим курсом можете самостално учити африканс - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Технологија такође може играти важну улогу у учењу језика. Мобилне апликације, аудиокњиге и онлајн часови могу бити одличан начин да учите и вежбате африкански. Осим учења самог језика, важно је и учење о култури која га окружује. Слушајте африканску музику, читајте африканску књижевност и учите о историји и култури. Научите африкаанс брзо са 100 часова афричког језика организованиһ по темама. МП3 аудио фајлове за лекције говорили су изворни говорници Африкаанса. Они вам помажу да побољшате свој изговор.

Помоћ професионалног тутора или наставника може бити корисна. Они могу пружити индивидуалне упутстве и помоћи вам да усавршите своје језичке вештине. Као и са било којим другим језиком, учење африканског захтева сталну праксу и упорност. Само кроз сталну вежбу и упорност ћете постићи трајне резултате и овладати језиком.

Чак и почетници Африкаанса могу ефикасно научити Африкаанс са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута африканса. Учите како у покрету тако и код куће.