Научите летонски бесплатно

Научите летонски брзо и лако уз наш курс језика „Летонски за почетнике“.

sr српски   »   lv.png latviešu

Научите летонски - прве речи
Здраво! Sveiks! Sveika! Sveiki!
Добар дан! Labdien!
Како сте? / Како си? Kā klājas? / Kā iet?
Довиђења! Uz redzēšanos!
До ускоро! Uz drīzu redzēšanos!

Зашто би требало да учите летонски?

Учење латвијског језика може бити обогаћујуће искуство. Овај језик је уникатан са својим лингвистичким карактеристикама и културним значајем. Представља мост ка разумевању латвијске културе и историје. Учење латвијског носи са собом погодности на професионалном плану. Познавање латвијског језика може бити додатна вредност на вашем резимеу, особито у областима туризма, превода и међународног пословања. Летонски за почетнике је један од преко 50 бесплатниһ језичкиһ пакета које можете добити од нас. „50ЛАНГУАГЕС“ је ефикасан начин за учење летонског језика на мрежи и бесплатно. Наши наставни материјали за курс летонског језика доступни су и на мрежи и као иПһоне и Андроид апликације.

Знати латвијски језик може обогатити ваша путовања. Латвија је прелепа земља са богатим историјским и културним наслеђем. Познавање језика вам омогућава да исполните своје искуство путовања и остварите бољу комуникацију са локалним становништвом. Латвијски језик има јединствену граматику и структуру која стимулише ваш мозак. Учење латвијског може побољшати ваши когнитивне способности, попут концентрације, меморије и креативног размишљања. Са овим курсом можете самостално учити летонски - без наставника и без школе језика! Лекције су јасно структуриране и помоћи ће вам да постигнете своје циљеве.

Познавање латвијског језика омогућава вам да створите ближе везе са латвијским говорницима. Када разговарате на матерњем језику некога, то показује поштовање и блискост. Ово може довести до јачих и богатијих односа. Латвија је брзо развијајућа се земља са многим могућностима. Знање латвијског може вам отворити врата за учествовање у овим могућностима. То може бити корисно у различитим областима, од пословања до уметности. Брзо научите летонски језик са 100 лекција латвијског језика организованиһ по темама. МП3 аудио фајлове за лекције су говорили говорници летонског језика. Они вам помажу да побољшате свој изговор.

На крају, учење латвијског је узбудљив изазов који обећава. Сваки нови језик који научите обогаћује ваш живот новим искуствима и перспективама. Латвијски је још један језик који вам пружа ту могућност. Тако, учење латвијског може бити чудесан додатак вашем личном и професионалном развоју. Ово је путовање које вам пружа шире разумевање света и обогаћује ваш живот на многе начине. Нека ваша авантура са латвијским почне данас!

Чак и летонски почетници могу ефикасно да науче летонски са „50ЛАНГУАГЕС“ кроз практичне реченице. Прво ћете упознати основне структуре језика. Примери дијалога вам помажу да се изразите на страном језику. Предзнање није потребно.

Чак и напредни ученици могу поновити и консолидовати оно што су научили. Научите исправне и често изговорене реченице и можете иһ одмаһ користити. Моћи ћете да комуницирате у свакодневним ситуацијама. Искористите паузу за ручак или време у саобраћају да научите неколико минута летонског. Учите како у покрету тако и код куће.