Научете јазик - бесплатно, онлајн или офлајн преку Android и iPhone апликации

Со 50LANGUAGES можете да научите преку 50 јазици, како што се африкански, арапски, кинески, холандски, англиски, француски, германски, хинду, италијански, јапонски, персиски, португалски, руски, шпански или турски, користејќи го својот мајчин јазик!

50L Steps Video

 


  • 50LANGUAGES содржи 100 лекции, коишто на почетниците им го даваат основниот вокабулар. Без предзнаење ќе можете да научите течно да кажувате кратки реченици, во ситуациите од реалниот свет.
  • Научете нов јазик офлајн, користејќи го вашиот Android или iOS смартфон или таблет - бесплатно е!
  • Тестирајте го своето знаење користејќи ги нашите онлајн тестови. Или пак земете ја нашта апликација со многу тестови и јазични игри.
  • Научете 2000 зборови што се употребуваат во 42 различни контекста (на пр. храна, канцеларија, купување).
  • Сите наши MP3 звучни датотеки можат бесплатно да се преземат, споделат (CC лиценца) и да се употребуваат на било кој уред.
  • Купете ги учебиниците на 50LANGUAGES во различни јазични комбинации, на Amazon или од некои други водечки книжарници.

Would you like to earn money as a language teacher or tutor? 50LANGUAGES TEACHERS will be launched soon to connect language teachers and learners worldwide. Register now for free! We will inform you when 50LANGUAGES TEACHERS is ready to use.

Дознајте повеќе за 50LANGUAGES:

0
0
0
0


Достапно во 50LANGUAGES:

Бесплатни онлајн курсеви

Научете бргу нов јазик во 100 лекции. Во сите звучни записи зборуваат луѓе, на кои тоа им е мајчин јазик.

Учебници

Ако преферирате да учите странски јазик преку користењето на печатени материјали, можете да ги купите нашите учебници на Amazon или од некоја друга книжарница.

Јазични постери

Совршено за активностите во јазичната настава. Земете 6 постери со 288 слични зборови на англиски и германски јазик!

Азбуки

Научете како да ги читате и изговарате азбуките на странските јазици. Тестирајте го вашето знаење на буквите од странскиот јазик.

Android апликација

Во апликацијата се вклучени сите лекции од наставната програма на 50LANGUAGES. И тоа целосно бесплатно! Вклучени се и многу тестови и игри.

iOS апликација - iPhone, iPad

iOS апликациите на 50LANGUAGES се идеални за оние кои што сакаат да учат во било кое време и офлајн.

Јазични крстозборни загатки

Бесплатни јазични загатки во 5 јазици и 20 јазични комбинации, од Goethe Verlag.

Броеви

Научете како да ги читате и изговарате броевите од странскиот јазик. Тестирајте го своето знаење за броевите.

Бесплатни MP3 звучни датотеки

Сите наши MP3 звучни датотеки можат бесплатно да се преземат, да се споделат (погледнете во CC лиценцата) и да се употребуваат на било кој уред.

Јазични тестови

Бесплатни онлајн јазични тестови во 25 јазици и 600 комбинации. Тестирајте ги своите јазични способности!

Вокабуларни карти

Дознајте повеќе од 2000 зборови, категоризирани во 42 важни теми, користејќи ги нашите вокабуларни карти онлајн.

Нашите 50LANGUAGES апликации за Android и iOS смартфони и таблети

Сė што ви е потребно за да научите нов јазик.

Проверете - не постои ризик ниту договор. Земете ги сите 100 лекции бесплатно.

Преземи за
Android
Преземи за
Apple iOS
50LANGUAGES
App of the day

Сведоштва

Карактеристики на бесплатните 50LANGUAGES апликации

Апликациите се бесплатни за преземање. Сите 100 лекции се бесплатни!

Научете повеќе од 50 јазици

... Англиски, германски, шпански, кинески, …

вклучени MP3 датотеки

... научете да зборувате како луѓето на кои им е мајчин јазик!

Responsive

100 теми од секојдневниот живот

...вокабулар којшто веднаш можете да го користите.

18 изрази по тема

...категоризирани за полесно учење.