© 17s | Dreamstime.com

Leer gratis Vereenvoudigd Chinees

Snel en gemakkelijk Chinees leren met onze taalcursus ‘Chinees voor beginners’.

nl Nederlands   »   zh.png 中文(简体)

Leer Chinees - Eerste woorden
Hallo! 你好 /喂 ! nǐ hǎo/ wèi!
Dag! 你好 ! Nǐ hǎo!
Hoe gaat het? 你 好 吗 /最近 怎么 样 ? Nǐ hǎo ma/ zuìjìn zěnme yàng?
Tot ziens! 再见 ! Zàijiàn!
Tot gauw! 一会儿 见 ! Yīhuǐ'er jiàn!

Wat is er speciaal aan de Chinese (vereenvoudigde) taal?

Het Vereenvoudigd Chinees is een boeiende taal. Het is de officiële taal van China en wordt door bijna een miljard mensen gesproken. Het heeft een aantal unieke kenmerken. Een opvallend kenmerk van het Vereenvoudigd Chinees is het schrift. In plaats van een alfabet gebruikt het duizenden unieke karakters om woorden en concepten uit te drukken. Chinees (Vereenvoudigd) voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die je bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Chinees (Vereenvoudigd) te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Chinees (Vereenvoudigd) is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

Deze karakters kunnen op zichzelf staan of gecombineerd worden om nieuwe betekenissen te creëren. Dit maakt het Chinees tot een zeer beeldende taal, waarin elk karakter een eigen verhaal kan vertellen. Het Chinees is ook een tonale taal, wat betekent dat de toonhoogte van een woord de betekenis ervan kan veranderen. Dit voegt een extra dimensie toe aan de uitspraak en het begrip van de taal. Met deze cursus kunt u zelfstandig Chinees (Vereenvoudigd) leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

Daarnaast heeft het Chinees een rijke literaire traditie. Van oude gedichten en filosofische teksten tot moderne romans en filmscripts, de taal biedt een breed scala aan expressieve mogelijkheden. Het Chinees kent ook vele dialecten en regionale variaties. Hoewel het Mandarijn het meest gesproken dialect is, zijn er vele andere, elk met hun eigen unieke kenmerken. Leer snel Chinees (Vereenvoudigd) met 100 Chinees (Vereenvoudigd) taallessen georganiseerd op onderwerp. De MP3-audiobestanden voor de lessen zijn ingesproken door Chinese (vereenvoudigde) moedertaalsprekers. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

Bovendien heeft het Chinees verschillende niveaus van formaliteit. De keuze van woorden en zinsstructuren kan sterk variëren afhankelijk van de context en de sociale status van de sprekers. Kortom, het Vereenvoudigd Chinees is een fascinerende taal. Of het nu het unieke schrift, de tonale aard, de rijke literaire traditie, de vele dialecten of de formele en informele registers zijn, het heeft veel te bieden. Het is een levendige weerspiegeling van de Chinese cultuur en geschiedenis.

Zelfs Chinees (Vereenvoudigd) beginners kunnen Chinees (Vereenvoudigd) efficiënt leren met ’50LANGUAGES’ door middel van de praktische zinnen. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik je lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Chinees (Vereenvoudigd) te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.