© petarpaunchev - Fotolia | On top of the world

Învață limba greacă gratuit

Învață greacă rapid și ușor cu cursul nostru de limbă „greacă pentru începători”.

ro Română   »   el.png Ελληνικά

Învață greacă - primele cuvinte
Ceau! Γεια! Geia!
Bună ziua! Καλημέρα! Kalēméra!
Cum îţi merge? Τι κάνεις; / Τι κάνετε; Ti káneis? / Ti kánete?
La revedere! Εις το επανιδείν! Eis to epanideín!
Pe curând! Τα ξαναλέμε! Ta xanaléme!

De ce ar trebui să înveți greacă?

Învățarea limbii grecești poate fi o decizie înțeleaptă. Grecia este cunoscută pentru istoria sa bogată și contribuțiile semnificative la civilizația occidentală. Cunoașterea limbii grecești îți oferă acces la această moștenire culturală impresionantă. Cunoașterea limbii grecești îți poate îmbunătăți perspectivele de carieră. Turismul este un sector vital în economia Greciei, iar cunoașterea limbii grecești poate oferi avantaje competitive în această industrie, precum și în alte domenii. Greaca pentru începători este unul dintre cele peste 50 de pachete de limbi gratuite pe care le puteți obține de la noi. „50LANGUAGES” este modalitatea eficientă de a învăța greaca online și gratuit. Materialele noastre didactice pentru cursul de greacă sunt disponibile atât online, cât și ca aplicații pentru iPhone și Android.

Înțelegerea culturii grecești este un alt motiv pentru a învăța greaca. Limba greacă oferă o perspectivă unică asupra unei culturi cu tradiții vechi, care continuă să influențeze lumea în multe feluri. Cunoașterea limbii grecești îți poate îmbogăți experiența de călătorie. În ciuda faptului că mulți greci vorbesc limba engleză, vorbirea limbii locale te poate apropia de poporul și cultura greacă și poate face călătoria ta mult mai autentică. Cu acest curs puteți învăța greacă independent - fără profesor și fără școală de limbi străine! Lecțiile sunt clar structurate și vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

Învățarea limbii grecești este, de asemenea, o provocare intelectuală stimulativă. Structura sa complexă și vocabularul bogat pot îmbunătăți abilitățile tale lingvistice și cognitive, stimulând gândirea critică și memorarea. Studiile arată că învățarea unei limbi străine poate avea numeroase beneficii pentru creier. Îmbunătățește memoria, concentrarea și abilitatea de rezolvare a problemelor. Toate acestea se aplică și atunci când înveți greaca. Învață greacă rapid cu 100 de lecții de limba greacă organizate pe subiecte. Fișierele audio MP3 pentru lecții au fost vorbite de vorbitori nativi de greacă. Ele vă ajută să vă îmbunătățiți pronunția.

Prin învățarea limbii grecești, poți cunoaște mai ușor oameni noi. Poți comunica cu nativii și te poți bucura de o experiență mai profundă de socializare, deschizându-ți mintea către o cultură diferită. În plus, învățarea limbii grecești poate fi o activitate distractivă și îmbogățitoare. Poți descoperi noi cărți, filme, muzică și poți înțelege mai bine mitologia greacă. Învățarea greacă poate fi o aventură personală și intelectuală unică.

Chiar și începătorii greci pot învăța greacă eficient cu „50LANGUAGES” prin propozițiile practice. Mai întâi veți cunoaște structurile de bază ale limbii. Exemple de dialoguri vă ajută să vă exprimați în limba străină. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare.

Chiar și cursanții avansați pot repeta și consolida ceea ce au învățat. Înveți propoziții corecte și rostite frecvent și le poți folosi imediat. Veți putea comunica în situații de zi cu zi. Folosiți-vă pauza de prânz sau timpul în trafic pentru a învăța câteva minute de greacă. Înveți atât din mers, cât și acasă.