© Martinmark | Dreamstime.com

Lär dig danska gratis

Lär dig danska snabbt och enkelt med vår språkkurs “Danska för nybörjare“.

sv svenska   »   da.png Dansk

Lär dig danska - Första orden
Hej! Hej!
God dag! Goddag!
Hur står det till? Hvordan går det?
Adjö! På gensyn.
Vi ses snart! Vi ses!

Varför ska man lära sig danska?

Att lära sig danska kan vara en spännande resa. Danska är det officiella språket i Danmark, en nation känd för sin livskvalitet och innovativa design. Genom att behärska danska kan du dyka djupt in i Danmarks litteratur. Du kan läsa verk av författare som Hans Christian Andersen på hans modersmål, vilket ger en rikare upplevelse. Danska för nybörjare är ett av över 50 gratis språkpaket som du kan få från oss. 50LANGUAGES är det effektiva sättet att lära sig danska online och gratis. Vårt läromedel för danskakursen finns både online och som iPhone- och Android-appar.

Att lära sig danska kan öka din anställbarhet. Danmark har en stark ekonomi med företag som Lego och Maersk. Danska språkkunskaper kan ge dig fördelar på arbetsmarknaden. Danska kan också fungera som en bro till andra skandinaviska språk. Många av dess ord och grammatik strukturer delas med norska och svenska, vilket kan underlätta lärandet av dessa språk. Med denna kurs kan du lära dig danska självständigt - utan lärare och utan språkskola! Lektionerna är tydligt strukturerade och hjälper dig att nå dina mål.

Att lära sig danska kan hjälpa till att förbättra dina kognitiva färdigheter. Utmaningar som att lära sig ett nytt språk kan bidra till att förbättra ditt minne och problemlösningsförmåga. Att studera danska bidrar till att bevara språklig och kulturell mångfald. Genom att lära dig danska kan du bidra till att värdera och uppskatta det danska språkliga och kulturella arvet. Lär dig danska snabbt med 100 danska språklektioner organiserade efter ämne. MP3-ljudfilerna för lektionerna talades upp av danska som modersmål. De hjälper dig att förbättra ditt uttal.

Att lära sig danska ger en djupare förståelse för Danmarks kultur och livsstil. Från smörrebröd till hygge, kommer du att få en mer autentisk förståelse av dansk kultur. Så, varför inte börja lära dig danska? Oavsett om du är intresserad av att utforska en ny kultur, öka dina arbetsmöjligheter, eller bara älskar språk, kan danska vara ett utmärkt val för dig.

Även danska nybörjare kan lära sig danska effektivt med “50LANGUAGES“ genom de praktiska meningarna. Först kommer du att lära känna språkets grundläggande strukturer. Exempel på dialoger hjälper dig att uttrycka dig på det främmande språket. Förkunskaper krävs inte.

Även avancerade elever kan upprepa och konsolidera det de har lärt sig. Du lär dig korrekta och ofta talade meningar och du kan använda dem direkt. Du kommer att kunna kommunicera i vardagliga situationer. Använd din lunchrast eller tid i trafiken för att lära dig några minuter danska. Du lär dig både på språng och hemma.