© Nightman1965 - Fotolia | Historic city of Gdansk, Poland.

Lär dig polska gratis

Lär dig polska snabbt och enkelt med vår språkkurs “Polska för nybörjare“.

sv svenska   »   pl.png polski

Lär dig polska - Första orden
Hej! Cześć!
God dag! Dzień dobry!
Hur står det till? Co słychać? / Jak leci?
Adjö! Do widzenia!
Vi ses snart! Na razie!

Varför ska du lära dig polska?

Att lära sig polska kan vara en givande upplevelse. Polska talas av över 40 miljoner människor, mestadels i Polen. Att behärska det kan skapa band till en rik kultur och en framväxande global marknad. Polska är känd för sina komplexa grammatiska strukturer och rika vokabulär. Att lära sig det kan vara utmanande, men också givande, eftersom det kan förbättra dina språkliga färdigheter och ge dig en större förståelse för språkstruktur. Polska för nybörjare är ett av över 50 gratis språkpaket som du kan få från oss. 50LANGUAGES är det effektiva sättet att lära sig polska online och gratis. Vårt läromedel för polskakursen finns både online och som iPhone- och Android-appar.

Inom affärssammanhang kan kunskaper i polska vara fördelaktiga. Polen har en av de snabbast växande ekonomierna i Europa, med starka sektorer inom teknik, tillverkning och service. Att tala språket kan skapa nya affärsmöjligheter. För akademiker kan kunskap i polska bredda ditt forskningsfält. Det ger tillgång till dokument och källor som endast finns på polska, och kan därmed fördjupa din forskning och dina studier. Med den här kursen kan du lära dig polska självständigt - utan lärare och utan språkskola! Lektionerna är tydligt strukturerade och hjälper dig att nå dina mål.

För resenärer kan kunskaper i polska berika resupplevelsen. Att kunna tala det lokala språket gör att du kan interagera mer effektivt med lokalbefolkningen, uppskatta kulturen och uppleva landet på ett mer autentiskt sätt. På det personliga planet kan lärande av polska ge en djupare förståelse för Polens kultur och historia. Det kan också hjälpa dig att utveckla starkare kommunikativa färdigheter och öka din kulturella medvetenhet. Lär dig polska snabbt med 100 polska språklektioner organiserade efter ämne. MP3-ljudfilerna för lektionerna talades upp av polska som modersmål. De hjälper dig att förbättra ditt uttal.

Trots dess fördelar, är polska ofta ett förbisett språk. Genom att lära dig det kan du skilja dig ut och skapa unika möjligheter för dig själv. Att lära sig polska är mer än bara en praktisk färdighet. Det är en berikande upplevelse som kan ge dig personlig tillfredsställelse och en ökad förståelse för en annan del av världen. Därför bör du överväga att lära dig detta intressanta språk.

Även polska nybörjare kan lära sig polska effektivt med “50LANGUAGES“ genom de praktiska meningarna. Först kommer du att lära känna språkets grundläggande strukturer. Exempel på dialoger hjälper dig att uttrycka dig på det främmande språket. Förkunskaper krävs inte.

Även avancerade elever kan upprepa och konsolidera det de har lärt sig. Du lär dig korrekta och ofta talade meningar och du kan använda dem direkt. Du kommer att kunna kommunicera i vardagliga situationer. Använd din lunchrast eller tid i trafiken för att lära dig några minuter polska. Du lär dig både på språng och hemma.