Lär dig ryska gratis

Lär dig ryska snabbt och enkelt med vår språkkurs “Ryska för nybörjare“.

sv svenska   »   ru.png русский

Lär dig ryska - Första orden
Hej! Привет! Privet!
God dag! Добрый день! Dobryy denʹ!
Hur står det till? Как дела? Kak dela?
Adjö! До свидания! Do svidaniya!
Vi ses snart! До скорого! Do skorogo!

Varför ska du lära dig ryska?

Att lära sig ryska kan vara en berikande upplevelse. Ryska talas av över 250 miljoner människor världen över. Att bemästra det ger tillgång till en rik kultur och historia. Ryska är ett av de mest talade språken i världen. Kunskap i ryska kan därför ge en ökad förståelse för globala sammanhang och relationer, särskilt inom politik och internationella relationer. Ryska för nybörjare är ett av över 50 gratis språkpaket som du kan få från oss. 50LANGUAGES är det effektiva sättet att lära sig ryska online och gratis. Vårt läromedel för ryskakursen finns både online och som iPhone- och Android-appar.

Inom affärssammanhang kan kunskaper i ryska vara fördelaktiga. Ryssland har en stor ekonomi med starka sektorer inom energi, teknik och tillverkning. Att behärska språket kan öppna upp nya affärsmöjligheter. För akademiker kan kunskap i ryska bredda forskningsområdet. Det ger tillgång till en stor mängd dokument och källor på ryska, vilket kan fördjupa din forskning och dina studier. Med den här kursen kan du lära dig ryska självständigt - utan lärare och utan språkskola! Lektionerna är tydligt strukturerade och hjälper dig att nå dina mål.

För resenärer kan kunskaper i ryska förbättra reseupplevelsen. Att tala det lokala språket gör att du kan interagera mer effektivt med lokalbefolkningen, uppskatta kulturen och uppleva landet på ett mer autentiskt sätt. På det personliga planet kan lärande av ryska ge en djupare förståelse för Rysslands rika kultur och historia. Det kan också hjälpa dig att utveckla starkare kommunikativa färdigheter och öka din kulturella medvetenhet. Lär dig ryska snabbt med 100 ryska språklektioner organiserade efter ämne. MP3-ljudfilerna för lektionerna talades upp av ryska som modersmål. De hjälper dig att förbättra ditt uttal.

Trots dess betydelse, är ryska ofta ett underskattat språk. Genom att lära dig det kan du skilja dig ut och skapa unika möjligheter för dig själv. Att lära sig ryska är mer än bara en praktisk färdighet. Det är en berikande upplevelse som kan ge dig personlig tillfredsställelse och en ökad förståelse för en annan del av världen. Därför bör du överväga att lära dig detta fascinerande språk.

Även ryska nybörjare kan lära sig ryska effektivt med “50LANGUAGES“ genom de praktiska meningarna. Först kommer du att lära känna språkets grundläggande strukturer. Exempel på dialoger hjälper dig att uttrycka dig på det främmande språket. Förkunskaper krävs inte.

Även avancerade elever kan upprepa och konsolidera det de har lärt sig. Du lär dig korrekta och ofta talade meningar och du kan använda dem direkt. Du kommer att kunna kommunicera i vardagliga situationer. Använd din lunchrast eller tid i trafiken för att lära dig några minuter ryska. Du lär dig både på språng och hemma.