Lär dig tyska gratis

Lär dig tyska snabbt och enkelt med vår språkkurs “Tyska för nybörjare“.

sv svenska   »   de.png Deutsch

Lär dig tyska - Första orden
Hej! Hallo!
God dag! Guten Tag!
Hur står det till? Wie geht’s?
Adjö! Auf Wiedersehen!
Vi ses snart! Bis bald!

Vilket är det bästa sättet att lära sig det tyska språket?

Att lära sig tyska kan vara en spännande utmaning. Att börja med att delta i onlineforum eller gemenskaper där tyska talas kan vara mycket effektivt. Tekniken kan vara en stor hjälp. Använd språkinlärningsappar som Duolingo eller Rosetta Stone för att få en grundläggande förståelse för tysk grammatik och ordförråd. Tyska för nybörjare är ett av över 50 gratis språkpaket som du kan få från oss. 50LANGUAGES är det effektiva sättet att lära sig tyska online och gratis. Vårt läromedel för tyskakursen finns både online och som iPhone- och Android-appar.

Aktiv lyssning på tyska är viktigt. Lyssna på musik, radio eller filmer på tyska för att vänja dig vid språkets ljud och rytm. Detta kan även hjälpa till att utöka ditt ordförråd och förbättra din lyssnande förståelse. En språkutbytespartner kan vara mycket värdefull. Hitta någon som vill lära sig ditt modersmål och som kan lära dig tyska. Detta kan hjälpa till att förbättra dina konversationsfärdigheter. Med den här kursen kan du lära dig tyska självständigt - utan lärare och utan språkskola! Lektionerna är tydligt strukturerade och hjälper dig att nå dina mål.

Att anmäla sig till en tyskkurs kan vara mycket givande. Många institutioner erbjuder kurser i tyska, både online och på plats. Dessa kurser ger strukturerad undervisning och regelbunden feedback. Skrivning är en viktig del av språkinlärningen. Börja med att skriva enkla meningar på tyska och utveckla till längre texter. Detta kan hjälpa dig att bekanta dig med språkets struktur och utöka ditt skriftliga ordförråd. Lär dig tyska snabbt med 100 tyska språklektioner organiserade efter ämne. MP3-ljudfilerna för lektionerna talades upp av tyska som modersmål. De hjälper dig att förbättra ditt uttal.

Försök att tänka på tyska. Genom att integrera språket i ditt dagliga liv kan du förbättra din flyt och göra språket mer naturligt för dig. Detta kan göra inlärningen mer engagerande. Lär dig om den tyska kulturen. Att förstå traditioner och sedvänjor i Tyskland kan ge dig en djupare förståelse för språket och öka din motivation att lära dig det.

Även tyska nybörjare kan lära sig tyska effektivt med “50LANGUAGES“ genom de praktiska meningarna. Först kommer du att lära känna språkets grundläggande strukturer. Exempel på dialoger hjälper dig att uttrycka dig på det främmande språket. Förkunskaper krävs inte.

Även avancerade elever kan upprepa och konsolidera det de har lärt sig. Du lär dig korrekta och ofta talade meningar och du kan använda dem direkt. Du kommer att kunna kommunicera i vardagliga situationer. Använd din lunchrast eller tid i trafiken för att lära dig några minuter tyska. Du lär dig både på språng och hemma.