© Smailhodzic - Fotolia | Young Muslim woman portrait

Lær bosnisk gratis

Lær bosnisk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Bosnisk for nybegynnere“.

no norsk   »   bs.png bosanski

Lær bosnisk - Første ord
Hei! Zdravo!
God dag! Dobar dan!
Hvordan går det? Kako ste? / Kako si?
På gjensyn! Doviđenja!
Ha det så lenge! Do uskoro!

Hva er den beste måten å lære det bosniske språket på?

Bosnisk språk, med sine historiske røtter, gir en dyp innsikt i Balkans kultur og historie. Læring av det gir en unik mulighet til å forstå denne rike regionen. Start med lytteøvelser. Bosnisk musikk, podcaster og filmer hjelper deg med å bli kjent med språkets uttale og intonasjon. Dette gir en naturlig forståelse av språkets flyt. Bosnisk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære bosnisk på nettet og gratis. Vårt undervisningsmateriell for bosniskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Digitale ressurser kan være veldig hjelpsomme. Nettbaserte programmer som Duolingo og Memrise tilbyr kurs i bosnisk, noe som gir en solid grammatisk base og vokabular. Delta i samtaler med innfødte høyttalere. Dette gir direkte eksponering for språket og hjelper med å forbedre samtaleferdigheter. Språkutvekslingsnettsteder er gode for å finne partnerne. Med dette kurset kan du lære bosnisk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Vurder å besøke Bosnia. Å være i et miljø der språket snakkes daglig gir en autentisk opplevelse og kan akselerere læringsprosessen betydelig. Skriv på bosnisk regelmessig. Dette kan være dagbokoppføringer, notater eller brev. Gjennom skriving internaliseres grammatikken og vokabularet bedre. Lær bosnisk raskt med 100 bosnisk språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt opp av bosnisk som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Bosnisk litteratur er en skatt. Start med lettleste bøker, og beveg deg mot mer komplekse tekster. Dette vil utvide ordforrådet og forsterke forståelsen av språket. Tålmodighet og engasjement er nøkkelen. Selv om bosnisk har sine utfordringer, vil jevnlig praksis og en lidenskap for kulturen føre til mestring over tid.

Selv bosniske nybegynnere kan lære bosnisk effektivt med «50LANGUAGES» gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter bosnisk. Du lærer både på farten og hjemme.