© Yodean | Dreamstime.com

Lær bosnisk gratis

Lær bosnisk hurtigt og nemt med vores sprogkursus ‘Bosnisk for begyndere‘.

da Dansk   »   bs.png bosanski

Lær bosnisk - Første ord
Hej! Zdravo!
Goddag! Dobar dan!
Hvordan går det? Kako ste? / Kako si?
På gensyn. Doviđenja!
Vi ses! Do uskoro!

Hvorfor skal du lære bosnisk?

At lære bosnisk kan være en interessant oplevelse. Det er et sydslavisk sprog, som millioner af mennesker over hele verden taler. Bosnisk har en kompleks grammatik, der kan hjælpe dig med at udvikle dine kritiske tænkningsfærdigheder. Det kan gøre det lettere for dig at forstå andre slaviske sprog. Bosnisk for begyndere er en af over 50 gratis sprogpakker, som du kan få hos os. ’50LANGUAGES’ er den effektive måde at lære bosnisk online og gratis. Vores undervisningsmaterialer til det bosniske kursus er tilgængeligt både online og som iPhone og Android apps.

Bosnien-Hercegovina har en rig og forskelligartet historie. At lære bosnisk vil give dig en bedre forståelse for dens kultur, skikke og folk. Derudover kan læring af bosnisk forbedre dine jobmuligheder. Bosnien-Hercegovina oplever økonomisk vækst, og der er muligheder for professionelle, der taler sproget. Med dette kursus kan du lære bosnisk selvstændigt - uden lærer og uden sprogskole! Lektionerne er overskueligt strukturerede og hjælper dig med at nå dine mål.

Det kan også berige din rejseoplevelse. Hvis du beslutter dig for at besøge Bosnien-Hercegovina, vil du være i stand til at interagere med de lokale på en mere autentisk måde. At lære bosnisk kan også hjælpe dig med bedre at forstå Balkans politiske situation. Dette kan gøre dig mere opmærksom på de udfordringer, regionen står overfor. Lær bosnisk hurtigt med 100 bosnisk sproglektioner organiseret efter emne. MP3-lydfilerne til lektionerne blev talt af bosnisktalende som modersmål. De hjælper dig med at forbedre din udtale.

Endelig er læring af et nyt sprog altid en mulighed for personlig vækst. Det kan udvide din tankegang, forbedre din empati og øge din selvtillid. Så tøv ikke med at tage skridtet til at lære bosnisk. Det er en investering i din personlige og professionelle fremtid.

Selv bosniske begyndere kan lære bosnisk effektivt med ’50LANGUAGES’ gennem de praktiske sætninger. Først vil du lære sprogets grundlæggende strukturer at kende. Eksempel på dialoger hjælper dig med at udtrykke dig på fremmedsproget. Forkundskaber er ikke påkrævet.

Selv avancerede elever kan gentage og konsolidere det, de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte sætninger, og du kan bruge dem med det samme. Du bliver i stand til at kommunikere i hverdagssituationer. Brug din frokostpause eller tid i trafikken til at lære et par minutter bosnisk. Du lærer både på farten og derhjemme.