© Kinzie8 | Dreamstime.com

Lær engelsk USA gratis

Lær amerikansk engelsk raskt og enkelt med vårt språkkurs “Amerikansk engelsk for nybegynnere“.

no norsk   »   em.png English (US)

Lær amerikansk engelsk - Første ord
Hei! Hi!
God dag! Hello!
Hvordan går det? How are you?
På gjensyn! Good bye!
Ha det så lenge! See you soon!

Hvorfor bør du lære amerikansk engelsk?

Å lære amerikansk engelsk gir mange fordeler. Denne varianten av engelsk er den mest brukte i verden. Ved å mestre den, kan du kommunisere med et enormt antall mennesker rundt om i verden. USA er en ledende global aktør, både økonomisk og kulturelt. Dermed kan kunnskap om amerikansk engelsk åpne dører til jobbmuligheter i ulike sektorer, som handel, teknologi, turisme, akademia, og mer. Engelsk (US) for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære engelsk (USA) online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for engelsk (US)-kurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Videre gir læring av amerikansk engelsk tilgang til en rik og mangfoldig kultur. USA har en levende kulturell scene med verdenskjent litteratur, film, musikk og mer. Ved å lære språket, kan du engasjere deg i disse kulturelle uttrykkene på en mer autentisk måte. Som med enhver fremmedspråk, kan læring av amerikansk engelsk stimulere din kognitive utvikling. Det fremmer kritisk tenkning, forbedrer hukommelse, og styrker problemløsningsferdigheter. Det gir også en utmerket mulighet til å utvide dine kulturelle horisonter. Med dette kurset kan du lære engelsk (US) selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Hvis du planlegger å reise til USA, vil kunnskap om amerikansk engelsk være svært nyttig. Du vil være i stand til å kommunisere mer effektivt, forstå lokal kultur, og forbedre din reiseopplevelse. Det er en flott måte å fordype deg i amerikansk kultur på. Dessuten er amerikansk engelsk en toneangivende variant av engelsk. Mange populære uttrykk, idiomer og slang kommer fra USA. Derfor kan læring av amerikansk engelsk utvide forståelsen av engelsk generelt. Lær engelsk (US) raskt med 100 engelsk (US) språkleksjoner organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble snakket av engelskspråklige som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Amerikansk engelsk er også et interessant språk med sin egen særegne aksent og ordforråd. Det kan være en morsom utfordring for språklærere. Det gir en unik innsikt i hvordan språk kan variere innenfor samme språkfamilie. Dermed, selv om amerikansk engelsk er en variant av et språk som mange allerede kan, tilbyr det mange fordeler for dem som velger å lære det. Enten det er for profesjonelle, kulturelle, reisemessige grunner eller bare for kjærligheten til læring, er amerikansk engelsk et språk verdt å utforske.

Selv engelske (US) nybegynnere kan lære engelsk (US) effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter engelsk (USA). Du lærer både på farten og hjemme.