© Vinnstock | Dreamstime.com

Lær esperanto gratis

Lær Esperanto raskt og enkelt med språkkurset vårt “Esperanto for nybegynnere“.

no norsk   »   eo.png esperanto

Lær esperanto - Første ord
Hei! Saluton!
God dag! Bonan tagon!
Hvordan går det? Kiel vi?
På gjensyn! Ĝis revido!
Ha det så lenge! Ĝis baldaŭ!

Hvorfor bør du lære esperanto?

Esperanto er et kunstig språk, oppfunnet på slutten av det 19. århundre med hensikten å være et universalt språk. Selv om det kanskje ikke er så kjent som andre språk, er det mange gode grunner til å lære Esperanto. En av de store fordelene med Esperanto er at det er et utrolig lett språk å lære. Det er designet for å være så enkelt som mulig, med regelmessig grammatikk og et ordforråd hentet fra mange europeiske språk. Esperanto for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ‘50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære esperanto online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for Esperanto-kurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Dessuten er det å lære Esperanto en flott introduksjon til språklæring generelt. Fordi det er så enkelt, gir det en følelse av mestring og motivasjon, som kan være nyttig hvis du vil lære andre, mer komplekse språk senere. På den andre siden har studier vist at det å lære Esperanto kan faktisk forbedre din evne til å lære andre språk. Dette fenomenet, kjent som “Esperanto-effekten“, kan gjøre det lettere å lære språk som fransk, spansk, eller tysk. Med dette kurset kan du lære esperanto selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Et annet argument for Esperanto er det sterke og aktive fellesskapet rundt språket. Det er mange Esperanto-organisasjoner og -arrangementer over hele verden, som gir muligheter for vennskap og kulturell utveksling. Esperanto har også et idealistisk aspekt. Mange Esperanto-talere er drevet av en visjon om et mer rettferdig og forstående globalt samfunn, hvor alle har tilgang til et felles språk. Lær Esperanto raskt med 100 Esperanto språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble talt av esperanto som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Til slutt, selv om det ikke er et offisielt språk noe sted, er det et funksjonelt språk. Det brukes i mange sammenhenger, fra bøker og musikk til internett og sosiale medier. Så, selv om det kanskje ikke virker som det mest åpenbare valget, er det mange gode grunner til å lære Esperanto. Det kan tilby en unik og verdifull opplevelse, både personlig og intellektuelt.

Selv esperanto-nybegynnere kan lære esperanto effektivt med «50LANGUAGES» gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter esperanto. Du lærer både på farten og hjemme.