© Febriyanta | Dreamstime.com

Lær indonesisk gratis

Lær indonesisk raskt og enkelt med språkkurset vårt “Indonesisk for nybegynnere“.

no norsk   »   id.png Indonesia

Lær indonesisk - Første ord
Hei! Halo!
God dag! Selamat siang!
Hvordan går det? Apa kabar?
På gjensyn! Sampai jumpa lagi!
Ha det så lenge! Sampai nanti!

Hva er den beste måten å lære det indonesiske språket på?

Å lære indonesisk krever dedikasjon og tid. Det første trinnet er å bygge et solid grunnlag av grunnleggende vokabular og grammatikk. Nettsteder som Duolingo og Babbel kan hjelpe deg med dette. Du kan også bruke flashcards for å memorere ord. Lytt aktivt til indonesisk. Podcasts, musikk, filmer og TV-shows kan forbedre lytteferdighetene dine. Du vil også få en bedre forståelse for hvordan ordene blir brukt i forskjellige kontekster. Ta hensyn til aksenter og talehastigheter. Indonesisk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære indonesisk online og gratis. Vårt undervisningsmateriell for det indonesiske kurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Praksis er nøkkelen til å bli flytende i et språk. Finn noen du kan snakke indonesisk med. Du kan finne språkutvekslingspartnere på nettsteder som Tandem og HelloTalk. Dette vil gi deg verdifull praktisk erfaring. Ta notater mens du lærer. Dette kan hjelpe deg å huske hva du har lært. Du kan også lage din egen ordliste med nye ord og uttrykk. Skriv setninger med disse ordene for å forstå hvordan de brukes. Med dette kurset kan du lære indonesisk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Bruk en språklæringsapp. Det er mange apps tilgjengelig som hjelper deg med å lære indonesisk. Disse inkluderer Rosetta Stone og Memrise. Disse appene er interaktive og gjør læringen morsom. Kurs kan være veldig hjelpsomme. Det finnes mange online kurs for å lære indonesisk, som tilbyr strukturert læringsmateriell. Coursera og edX er eksempler på nettsteder som tilbyr slike kurs. Lær indonesisk raskt med 100 indonesiske språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble lest opp av indonesiske innfødte. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å reise til Indonesia kan også være nyttig. Immersjon er en av de mest effektive metodene for å lære et nytt språk. Du vil kunne praktisere det du har lært i et virkelig miljø. Vær tålmodig med fremgangen din. Å lære et nytt språk tar tid, og det er viktig å ikke bli frustrert. Fortsett å øve og lære hver dag, og du vil gradvis bli bedre i indonesisk.

Selv indonesiske nybegynnere kan lære indonesisk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter indonesisk. Du lærer både på farten og hjemme.