© lyricsai - stock.adobe.com | Italian language foreign

Lær italiensk gratis

Lær italiensk raskt og enkelt med språkkurset vårt «Italiensk for nybegynnere».

no norsk   »   it.png Italiano

Lær italiensk - Første ord
Hei! Ciao!
God dag! Buongiorno!
Hvordan går det? Come va?
På gjensyn! Arrivederci!
Ha det så lenge! A presto!

Hvorfor bør du lære italiensk?

Å lære italiensk kan være en fantastisk opplevelse. Det er språket til en nasjon kjent for sin rike historie, kunst og kultur. Dessuten kan det å snakke italiensk åpne dører til nye muligheter både i Europa og internasjonalt. Kunnskap i italiensk gir deg direkte tilgang til noen av verdens mest kjente litterære verk. Du kan lese Dante, Boccaccio og andre italienske mestere i deres opprinnelige språk, noe som gir en dypere forståelse og større verdi. Italiensk for nybegynnere er en av over 50 gratis språkpakker som du kan få fra oss. ’50LANGUAGES’ er den effektive måten å lære italiensk på nettet og gratis. Vårt undervisningsmateriell for italienskkurset er tilgjengelig både online og som iPhone- og Android-apper.

Italia har en sterk økonomi med mange vellykkede industrier. Å kunne italiensk kan gi deg et konkurransefortrinn innenfor felt som mote, bilproduksjon, interiørdesign og gastronomi. Det kan også være et pluss i reiselivsindustrien. Italiensk er kjent for sin skjønnhet og melodiøsitet. Det regnes ofte som et av de mest romantiske språkene. Å lære det kan være en gledelig opplevelse som gir deg mulighet til å uttrykke deg på en mer levende og poetisk måte. Med dette kurset kan du lære italiensk selvstendig - uten lærer og uten språkskole! Leksjonene er tydelig strukturerte og vil hjelpe deg å nå dine mål.

Å mestre italiensk kan også hjelpe deg med å forstå andre romanske språk bedre, som fransk, spansk og portugisisk. Det skyldes likheten i grammatikk og vokabular. Dette kan være spesielt nyttig hvis du er interessert i å lære flere språk. Å lære italiensk kan hjelpe deg å knytte sterkere bånd med italienske samfunn. Det viser respekt for deres kultur og kan hjelpe deg å bygge dypere relasjoner, enten du bor i Italia, besøker som turist, eller omgås italiensktalende personer. Lær italiensk raskt med 100 italienske språktimer organisert etter emne. MP3-lydfilene for leksjonene ble lest opp av italienske som morsmål. De hjelper deg med å forbedre uttalen din.

Å studere italiensk kan være en god mental øvelse. Det stimulerer hjernen, forbedrer hukommelsen og styrker dine kognitive evner. Det kan også bidra til bedre forståelse for ditt eget språk og for språk generelt. Læreprosessen kan være svært givende. Italiensk kan ikke bare berike livet ditt kulturelt, men det kan også gi deg nye karrieremuligheter, forbedre reiseopplevelsene dine og gi deg en større forståelse for verden. Det er derfor mange gode grunner til å lære italiensk.

Selv italienske nybegynnere kan lære italiensk effektivt med “50LANGUAGES“ gjennom de praktiske setningene. Først vil du bli kjent med de grunnleggende strukturene i språket. Eksempeldialoger hjelper deg å uttrykke deg på fremmedspråket. Forkunnskaper er ikke nødvendig.

Selv avanserte elever kan gjenta og konsolidere det de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte setninger, og du kan bruke dem umiddelbart. Du vil kunne kommunisere i hverdagssituasjoner. Bruk lunsjpausen eller tiden i trafikken til å lære noen minutter italiensk. Du lærer både på farten og hjemme.