© Jfspic | Dreamstime.com

Lær spansk gratis

Lær spansk hurtigt og nemt med vores sprogkursus ‘Spansk for begyndere‘.

da Dansk   »   es.png español

Lær spansk - Første ord
Hej! ¡Hola!
Goddag! ¡Buenos días!
Hvordan går det? ¿Qué tal?
På gensyn. ¡Adiós! / ¡Hasta la vista!
Vi ses! ¡Hasta pronto!

Hvorfor skal du lære spansk?

At lære spansk kan være en dybt givende oplevelse. Først og fremmest giver det dig mulighed for at udforske den rige kultur og historie i de spansktalende lande. Spanien og Latinamerika har en rig arv, som bedst kan opleves gennem sproget. Endvidere er spansk et af verdens mest talte sprog. At beherske det åbner døren til en bred vifte af lande og kulturer. Det udvider din kulturelle bevidsthed og forståelse af verden omkring dig. Spansk for begyndere er en af over 50 gratis sprogpakker, som du kan få hos os. ’50LANGUAGES’ er den effektive måde at lære spansk online og gratis. Vores undervisningsmateriale til spanskkurset er tilgængeligt både online og som iPhone og Android apps.

Hvis du er rejsende, kan det at lære spansk være en fordel. De spansktalende lande er fascinerende steder med mange smukke steder at besøge, og at kende det lokale sprog forbedrer hele oplevelsen. Spanien og Latinamerika har en stærk litterær og kunstnerisk tradition. Med viden om spansk kan du fordybe dig i denne rige verden og fuldt ud værdsætte værkerne fra spanske og latinamerikanske forfattere og kunstnere. Med dette kursus kan du lære spansk selvstændigt - uden lærer og uden sprogskole! Lektionerne er overskueligt strukturerede og hjælper dig med at nå dine mål.

At lære spansk kan også give dig professionelle muligheder. Hvis du taler spansk, kan du arbejde i international handel, offentlige tjenester, turisme eller andre områder. At lære et nyt sprog er også godt for hjernen. Det hjælper med at udvikle kognitive færdigheder som hukommelse og koncentration. Lær spansk hurtigt med 100 spanske sproglektioner organiseret efter emne. MP3-lydfilerne til lektionerne blev talt af spansktalende som modersmål. De hjælper dig med at forbedre din udtale.

Viden om spansk kan også åbne døre til nye venskaber og interkulturel forståelse. Sprog er nøglerne til at forbinde med mennesker rundt om i verden. Uanset om du ønsker at lære spansk til professionelle formål, eller simpelthen af ren interesse for sproget, tilbyder spansk mange muligheder for at berige dit liv.

Selv spanske begyndere kan lære spansk effektivt med ’50LANGUAGES’ gennem de praktiske sætninger. Først vil du lære sprogets grundlæggende strukturer at kende. Eksempel på dialoger hjælper dig med at udtrykke dig på fremmedsproget. Forkundskaber er ikke påkrævet.

Selv avancerede elever kan gentage og konsolidere det, de har lært. Du lærer korrekte og ofte talte sætninger, og du kan bruge dem med det samme. Du bliver i stand til at kommunikere i hverdagssituationer. Brug din frokostpause eller tid i trafikken til at lære et par minutter spansk. Du lærer både på farten og derhjemme.