© Capa34 | Dreamstime.com

Leer gratis Perzisch

Snel en gemakkelijk Perzisch leren met onze taalcursus ‘Perzisch voor beginners‘.

nl Nederlands   »   fa.png فارسی

Leer Perzisch - Eerste woorden
Hallo! ‫سلام‬ salâm!
Dag! ‫روز بخیر!‬ ruz be khair!
Hoe gaat het? ‫حالت چطوره؟ / چطوری‬ hâlet chetore?
Tot ziens! ‫خدا نگهدار!‬ khodâ negahdâr!
Tot gauw! ‫تا بعد!‬ tâ ba-ad!

Wat is er speciaal aan de Perzische taal?

Perzisch, ook bekend als Farsi, is een bijzondere taal. Het is de officiële taal van Iran en wordt ook gesproken in delen van Afghanistan en Tadzjikistan. Wat Perzisch uniek maakt, is zijn historische betekenis. Het is een van de oudste talen ter wereld, met wortels die teruggaan tot 550 voor Christus. Perzisch voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die je bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Perzisch te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Perzisch is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

Perzisch heeft een rijke literaire traditie. Het is de taal van beroemde Perzische dichters zoals Rumi en Hafez, en veel Perzische gedichten en verhalen zijn wereldwijd bekend. Een interessant kenmerk van het Perzisch is de grammatica. Het heeft geen geslacht en geen grammaticaal aantal, wat het anders maakt dan veel andere talen. Met deze cursus kunt u zelfstandig Perzisch leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

Perzisch gebruikt een aangepaste versie van het Arabische schrift. Hoewel dit voor sommigen een uitdaging kan zijn, maakt het ook deel uit van de charme van de taal. Het Perzisch heeft ook veel leenwoorden uit andere talen. Dit weerspiegelt de invloed van verschillende culturen op Iran door de eeuwen heen. Leer snel Perzisch met 100 Perzische taallessen georganiseerd op onderwerp. De mp3-audiobestanden voor de lessen werden gesproken door Perzische moedertaalsprekers. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

Perzisch speelt een belangrijke rol in de Iraanse cultuur en identiteit. Het leren van Perzisch biedt inzicht in de rijke geschiedenis en cultuur van Iran. Ondanks de uitdagingen heeft het leren van Perzisch veel te bieden. Het biedt een venster op een rijke en fascinerende wereld, en een uniek inzicht in een bijzondere cultuur.

Zelfs Perzische beginners kunnen dankzij de praktische zinnen efficiënt Perzisch leren met ’50LANGUAGES’. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik je lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Perzisch te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.