© Rchphoto | Dreamstime.com

Leer gratis Tamil

Snel en gemakkelijk Tamil leren met onze taalcursus ‘Tamil voor beginners‘.

nl Nederlands   »   ta.png தமிழ்

Leer Tamil - Eerste woorden
Hallo! வணக்கம்! vaṇakkam!
Dag! நமஸ்காரம்! Namaskāram!
Hoe gaat het? நலமா? Nalamā?
Tot ziens! போய் வருகிறேன். Pōy varukiṟēṉ.
Tot gauw! விரைவில் சந்திப்போம். Viraivil cantippōm.

Waarom zou je Tamil leren?

Tamil leren is een uitstekende keuze voor iedereen die geïnteresseerd is in cultuur, geschiedenis en taalkunde. Tamil is een van de oudste levende talen ter wereld, met een rijke literaire traditie die teruggaat tot meer dan tweeduizend jaar. Een van de voordelen van het leren van Tamil is het opdoen van een dieper inzicht in de Zuid-Indiase cultuur. Tamil wordt gesproken door miljoenen mensen in India, Sri Lanka en Singapore, evenals door Tamil-diaspora gemeenschappen wereldwijd. Kennis van de taal kan helpen om de rijke culturele tradities en gebruiken van deze gemeenschappen te begrijpen. Tamil voor beginners is een van de meer dan 50 gratis taalpakketten die je bij ons kunt krijgen. ’50LANGUAGES’ is de effectieve manier om online en gratis Tamil te leren. Ons lesmateriaal voor de cursus Tamil is zowel online als als iPhone- en Android-app beschikbaar.

Het spreken van Tamil kan ook aanzienlijke professionele voordelen bieden. India is een snelgroeiende economie met toenemende internationale invloed. Kennis van een Indiase taal zoals Tamil kan deuren openen in verschillende industrieën, waaronder technologie, handel, en diplomatie. Tamil leren kan ook helpen om je taalvaardigheden in het algemeen te verbeteren. Het leren van een nieuwe taal kan cognitieve vaardigheden zoals geheugen en probleemoplossend vermogen versterken. Het kan je ook uitdagen om nieuwe manieren van denken en communiceren te verkennen. Met deze cursus kun je zelfstandig Tamil leren - zonder leraar en zonder taalschool! De lessen zijn duidelijk gestructureerd en helpen je om je doelen te bereiken.

Een andere reden om Tamil te leren, is het potentieel om je interculturele vaardigheden te verbeteren. Door een taal te leren die zo anders is dan het Nederlands, kun je je vermogen om verschillende culturele perspectieven te begrijpen en te waarderen vergroten. Bovendien kan het leren van Tamil je reiservaringen verrijken. Of je nu plant om naar Zuid-India, Sri Lanka, of andere Tamil-sprekende regio‘s te reizen, het spreken van de lokale taal kan je helpen om een authentiekere en diepgaandere ervaring te hebben. Leer snel Tamil met 100 Tamil-taallessen georganiseerd op onderwerp. De mp3-audiobestanden voor de lessen zijn ingesproken door Tamil-moedertaalsprekers. Ze helpen je om je uitspraak te verbeteren.

Het leren van Tamil kan ook leiden tot interessante sociale kansen. Het kan je in staat stellen om verbinding te maken met Tamil-sprekende mensen in je eigen gemeenschap of wereldwijd, waardoor je sociale kring kan worden uitgebreid. Leren Tamil kan je horizon verbreden en je persoonlijke en professionele mogelijkheden vergroten. Of je nu geïnteresseerd bent in cultuur, geschiedenis, zaken, of gewoon het leren van een nieuwe taal, Tamil biedt veel voordelen.

Zelfs Tamil-beginners kunnen dankzij de praktische zinnen efficiënt Tamil leren met ’50LANGUAGES’. Eerst maak je kennis met de basisstructuren van de taal. Voorbeelddialogen helpen u om u in de vreemde taal uit te drukken. Voorkennis is niet vereist.

Zelfs gevorderde leerlingen kunnen herhalen en consolideren wat ze hebben geleerd. Je leert correcte en vaak gesproken zinnen en kunt ze meteen gebruiken. Je kunt communiceren in alledaagse situaties. Gebruik uw lunchpauze of tijd in het verkeer om een paar minuten Tamil te leren. Je leert zowel onderweg als thuis.