© Freesurf69 | Dreamstime.com

Naučite češki besplatno

Naučite češki brzo i lako uz naš jezični tečaj “češki za početnike“.

hr hrvatski   »   cs.png čeština

Naučite češki - prve riječi
Bog! / Bok! Ahoj!
Dobar dan! Dobrý den!
Kako ste? / Kako si? Jak se máte?
Doviđenja! Na shledanou!
Do uskoro! Tak zatím!

Zašto biste trebali naučiti češki?

Češki jezik je fascinantan i izazovan za učenje. Ovo je jezik bogate povijesti i kulture, koji pruža priliku za dublje razumijevanje srednje Europe. Jedan od glavnih razloga za učenje češkog je njegova kulturološka vrijednost. Češka Republika poznata je po svojoj povijesti, umjetnosti i književnosti, a poznavanje jezika omogućuje bolje razumijevanje ovih aspekata. Češki za početnike je jedan od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje češkog online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj češkog dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Češki jezik također je koristan za putovanje. Češka Republika je popularna turistička destinacija, a poznavanje jezika može poboljšati iskustvo putovanja i olakšati komunikaciju s lokalnim stanovništvom. Učenje češkog može otvoriti nove profesionalne mogućnosti. Češka Republika je ekonomski snažna zemlja, posebno u sektorima kao što su tehnologija i proizvodnja. Poznavanje jezika može biti korisno u različitim poslovnim situacijama. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti češki - bez profesora i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Poznavanje češkog može biti korisno za one koji su zainteresirani za europsku politiku i povijest. Češka Republika igra važnu ulogu u srednjoj Europi, a učenje jezika može pružiti bolji uvid u ove procese. Učenje češkog također može poboljšati kognitivne sposobnosti. Studije su pokazale da učenje novog jezika poboljšava memoriju, koncentraciju i sposobnost multitaskinga. Brzo naučite češki uz 100 lekcija češkog jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za predavanja govorili su izvorni govornici češkog jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Češki je blisko povezan s drugim slavenskim jezicima, poput slovačkog i poljskog. Stoga, učenje češkog može pomoći u razumijevanju ovih i drugih srodnih jezika. Bez obzira na vaše razloge, učenje češkog jezika može biti korisno i vrijedno iskustvo. Ovaj jezik pruža pristup bogatoj kulturi i otvara vrata novim mogućnostima.

Čak i češki početnici mogu učinkovito naučiti češki s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta češkog. Učite u hodu kao i kod kuće.