© Coplandj | Dreamstime.com

Naučite portugalski BR besplatno

Naučite brazilski portugalski brzo i jednostavno uz naš jezični tečaj “brazilski portugalski za početnike“.

hr hrvatski   »   px.png Português (BR)

Naučite brazilski portugalski - prve riječi
Bog! / Bok! Olá!
Dobar dan! Bom dia!
Kako ste? / Kako si? Como vai?
Doviđenja! Até à próxima!
Do uskoro! Até breve!

Koji je najbolji način za učenje brazilskog portugalskog jezika?

Učenje brazilskog portugalskog jezika može biti uzbudljiv i koristan poduhvat. Prvi korak je pridruživanje tečaju jezika. Tradicionalni tečajevi u školama jezika su opcija, ali danas online platforme nude veliki izbor. Mnoge platforme poput Duolingo, Babbel ili Rosetta Stone nude specifične tečajeve za brazilski portugalski. Ove aplikacije su interaktivne i često prilagođene korisnikovom ritmu učenja. Mnoge od njih imaju igre koje učenje čine zabavnijim. Portugalski (BR) za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način učenja portugalskog (BR) online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj portugalskog (BR) dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Pored tečajeva, vrlo je korisno biti izložen jeziku kroz različite medije. Slušanje glazbe, gledanje filmova ili čitanje knjiga na portugalskom može pomoći u učenju izgovora i širenju rječnika. Izlaganje jeziku u prirodnom kontekstu može biti od velike koristi. Sastavljanje rječnika s ključnim riječima i izrazima također može pomoći. Metoda “flashcards“ ili kartica za učenje, gdje na jednoj strani piše riječ na matičnom jeziku, a na drugoj na portugalskom, može biti vrlo korisna. Uz ovaj tečaj možete učiti portugalski (BR) samostalno - bez profesora i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Praksa je ključna u svakom procesu učenja. Razgovaranje sa izvornim govornicima jezika omogućuje praktičnu primjenu naučenog. Također, posjet Brazilu, ako je moguć, može ubrzati proces učenja. Lingvistička razmjena, gdje dvije osobe uče jezik jedna od druge, također može biti korisna. Ovo je učinkovit način da se izravno prakticira i poboljša razumijevanje jezika. Brzo naučite portugalski (BR) uz 100 lekcija portugalskog (BR) jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su izvorni govornici portugalskog (BR). Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Vježbanje svaki dan je bitno. Ne mora biti dugotrajno, ali konstantno ponavljanje može biti korisno. Čak i samo 15 minuta dnevno može značajno poboljšati vaše znanje jezika. Posljednji korak je strpljenje. Učenje novog jezika traje, ali s pravim pristupom i motivacijom, svatko može naučiti brazilski portugalski. Važno je biti dosljedan, uporan i ne zaboraviti se zabaviti tijekom procesa.

Čak i početnici u portugalskom (BR) mogu učinkovito naučiti portugalski (BR) s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta portugalskog (BR). Učite u hodu kao i kod kuće.