© Johannes Schumann | 50LANGUAGES LLC

Naučite se kanadščine brezplačno

Hitro in enostavno se naučite kanadščine z našim jezikovnim tečajem kanadščine za začetnike.

sl slovenščina   »   kn.png ಕನ್ನಡ

Naučite se kanadščine - prve besede
Živjo! ನಮಸ್ಕಾರ. Namaskāra.
Dober dan! ನಮಸ್ಕಾರ. Namaskāra.
Kako vam (ti) gre? Kako ste (si)? ಹೇಗಿದ್ದೀರಿ? Hēgiddīri?
Na svidenje! ಮತ್ತೆ ಕಾಣುವ. Matte kāṇuva.
Se vidimo! ಇಷ್ಟರಲ್ಲೇ ಭೇಟಿ ಮಾಡೋಣ. Iṣṭarallē bhēṭi māḍōṇa.

Zakaj bi se morali naučiti kanadščine?

Učenje kannadskega jezika ima številne prednosti. Znanje tujih jezikov omogoča boljše razumevanje sveta in različnih kultur. Kannada je eden od glavnih jezikov v Indiji, ki je dežela z bogato zgodovino in raznoliko kulturo. Kannada je jezik, ki ima dolgo zgodovino. Učenje kannadskega jezika omogoča dostop do bogate književnosti, ki sega več tisoč let nazaj. To omogoča boljše razumevanje kulture in zgodovine Kannada govorečih skupnosti. Kannada za začetnike je eden od več kot 50 brezplačnih jezikovnih paketov, ki jih lahko dobite pri nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje kanadščine na spletu in brezplačno. Naša učna gradiva za tečaj kanadščine so na voljo na spletu in kot aplikacije za iPhone in Android.

Učenje kannadskega jezika lahko prinese koristi vašim možganom. Študij tujega jezika lahko izboljša spomin, poveča koncentracijo in izboljša kognitivne sposobnosti. Kannada, kot jezik z lastno pisavo, lahko ponudi edinstven izziv, ki spodbuja kognitivni razvoj. Kannada je jezik, ki se govori v regiji Karnataka, eni najbolj naprednih indijskih držav. Znanje kannadskega jezika lahko odpre poslovne priložnosti v tej hitro rastoči regiji, ki ima močno industrijo in tehnološki sektor. S tem tečajem se lahko samostojno učite kanade – brez učitelja in brez jezikovne šole! Lekcije so jasno strukturirane in vam bodo pomagale doseči vaše cilje.

Znanje kannadskega jezika lahko izboljša vaše turistične izkušnje. Karnataka je priljubljena destinacija za turiste, ki obiskujejo Indijo, zato bo znanje jezika omogočilo, da bolje razumete in cenite lokalno kulturo. Kannada je jezik z izjemno bogato in raznoliko kulturo. Učenje kannadskega jezika omogoča dostop do tega bogatega kulturnega izročila, ki vključuje glasbo, ples, film in gledališče. Hitro se naučite kanadščine s 100 lekcijami kanadščine, razvrščenimi po temah. Zvočne datoteke MP3 za lekcije so govorili naravni govorci kanadščine. Pomagajo vam izboljšati vašo izgovorjavo.

Učenje kannadskega jezika lahko poveča vašo samozavest. Obvladovanje novega jezika je vedno velik dosežek. To lahko poveča vašo samozavest, izboljša vaše komunikacijske spretnosti in vam prinese osebno zadovoljstvo. Zato je učenje kannadskega jezika odlična priložnost za osebno rast in profesionalni razvoj. Poleg tega, da pridobite novo jezikovno znanje, boste pridobili tudi boljše razumevanje indijske kulture, razvili svoje kognitivne sposobnosti in dobili nove priložnosti za potovanje in poslovanje.

Tudi začetniki v kanadščini se lahko učinkovito naučijo kanadščine s pomočjo »50LANGUAGES« s praktičnimi stavki. Najprej boste spoznali osnovne strukture jezika. Vzorčni dialogi vam pomagajo pri izražanju v tujem jeziku. Predznanje ni potrebno.

Tudi napredni učenci lahko ponovijo in utrdijo naučeno. Naučite se pravilnih in pogosto izgovorjenih stavkov in jih lahko takoj uporabite. Znali boste komunicirati v vsakdanjih situacijah. Izkoristite odmor za kosilo ali čas v prometu, da se naučite nekaj minut kanade. Učite se tako na poti kot doma.