© Elmar84 | Dreamstime.com

Naučite tajlandski besplatno

Naučite tajlandski brzo i jednostavno uz naš jezični tečaj “tajlandski za početnike“.

hr hrvatski   »   th.png ไทย

Naučite tajlandski - prve riječi
Bog! / Bok! สวัสดีครับ♂! / สวัสดีค่ะ♀! sà-wát-dèek-ráp-sà-wát-dee-kâ
Dobar dan! สวัสดีครับ♂! / สวัสดีค่ะ♀! sà-wát-dèek-ráp-sà-wát-dee-kâ
Kako ste? / Kako si? สบายดีไหม ครับ♂ / สบายดีไหม คะ♀? sà-bai-dee-mǎi-kráp-sà-bai-dee-mǎi-ká
Doviđenja! แล้วพบกันใหม่นะครับ♂! / แล้วพบกันใหม่นะค่ะ♀! lǽo-póp-gan-mài-ná-kráp-lǽo-póp-gan-mài-ná-kâ
Do uskoro! แล้วพบกัน นะครับ♂ / นะคะ♀! lǽo-póp-gan-ná-kráp-ná-ká

Zašto biste trebali naučiti tajlandski?

Učenje stranih jezika otvara brojne mogućnosti, a tajski jezik je jedan od takvih koji donosi niz prednosti. Tajland je atraktivna turistička destinacija s bogatom kulturom i prekrasnom prirodom, a poznavanje tajskog jezika omogućit će vam da iskusite zemlju na dubljoj razini. Naučiti tajski jezik znači razumjeti bogatu tajlandsku kulturu i njen jedinstveni način života. Ova zemlja ima slojevitu kulturu, isprepleteno sa svojom bogatom poviješću. Poznavanje tajskog jezika omogućuje nam da dođemo do srca ove kulture, stvarajući tako dublje veze. Tajlandski za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način učenja tajlandskog online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj tajlandskog dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

S druge strane, znanje tajskog jezika otvara nove poslovne mogućnosti. Tajland je brzorastuća ekonomija sa snažnim tržištima kao što su turizam, prehrambena industrija i tehnologija. Profesionalci koji znaju tajski jezik imaju prednost pri zapošljavanju u ovim sektorima. Učenje tajskog jezika također pomaže u razvoju kognitivnih sposobnosti. Studije pokazuju da učenje novog jezika poboljšava pamćenje, povećava koncentraciju i poboljšava rješavanje problema. Tajski jezik, sa svojim jedinstvenim pismom i tonovima, posebno je izazovan i stoga koristan za kognitivni razvoj. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti tajlandski - bez učitelja i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Tajski jezik također može biti koristan alat za one koji se bave akademskim istraživanjima. S obzirom na to da mnogi originalni tajlandski tekstovi nisu prevedeni, poznavanje tajskog jezika omogućuje pristup neiskorištenim izvorima informacija. Učenje tajskog također može donijeti koristi na osobnoj razini. Pomaže u izgradnji samopouzdanja i povećava osjećaj postignuća. Učenje novog jezika je izazov, ali savladavanje tajskog jezika donosi veliko zadovoljstvo. Brzo naučite tajlandski uz 100 lekcija tajlandskog jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije izgovorili su izvorni govornici tajlandskog jezika. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Za kraj, učenje tajskog jezika je zabavno i uzbudljivo. Tajski je bogat i raznolik jezik, a njegovo učenje je prilika za istraživanje novih zvukova i izraza. Sve ovo čini proces učenja tajskog jezika ugodnim i ispunjenim. Iako je učenje tajskog jezika izazovno, koristi su mnogobrojne. Bilo da se radi o poslovnim mogućnostima, akademskim istraživanjima, osobnom razvoju ili jednostavno želji za boljim razumijevanjem tajlandske kulture, znanje tajskog jezika otvara vrata ka novim i uzbudljivim prilikama.

Čak i tajlandski početnici mogu učinkovito naučiti tajlandski s ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta tajlandskog. Učite u hodu kao i kod kuće.