© emjay smith - Fotolia | shopping for vegetables in munnar market

Naučite telugu besplatno

Naučite telugu brzo i jednostavno uz naš jezični tečaj ‘Telugu za početnike‘.

hr hrvatski   »   te.png తెలుగు

Naučite telugu - prve riječi
Bog! / Bok! నమస్కారం! Namaskāraṁ!
Dobar dan! నమస్కారం! Namaskāraṁ!
Kako ste? / Kako si? మీరు ఎలా ఉన్నారు? Mīru elā unnāru?
Doviđenja! ఇంక సెలవు! Iṅka selavu!
Do uskoro! మళ్ళీ కలుద్దాము! Maḷḷī kaluddāmu!

Zašto biste trebali naučiti telugu?

Učenje novog jezika uvijek je korisno. Telugu je treći najgovoreniji jezik u Indiji i deseti na svijetu, što ga čini iznimno važnim. Upoznavanje ovog jezika može pružiti novu perspektivu na svijet i različite kulture. Proučavanje Telugua može otvoriti brojne poslovne prilike. S rastućom ekonomijom Indije, komunikacija na telugu može vam pomoći u stvaranju boljih poslovnih odnosa. Osim toga, Telugu se često koristi u industriji informacijske tehnologije. Telugu za početnike jedan je od preko 50 besplatnih jezičnih paketa koje možete dobiti od nas. ‘50LANGUAGES’ je učinkovit način za učenje telugu online i besplatno. Naši nastavni materijali za tečaj Telugu dostupni su online i kao iPhone i Android aplikacije.

Telugu je poznat po bogatoj literaturi i filmovima. Njegova književnost obuhvaća različite žanrove poput poezije, drame i proze. Također, Telugu filmova se svake godine proizvede više od bilo kojeg drugog indijskog jezika. Učenje Telugua također može poboljšati vaše kognitivne sposobnosti. Istraživanja su pokazala da učenje novog jezika može poboljšati pamćenje, povećati koncentraciju i potaknuti kreativnost. Telugu, s njegovom jedinstvenom sintaksom i fonetikom, nudi izazov koji može potaknuti vaš mozak. Uz ovaj tečaj možete samostalno učiti telugu - bez učitelja i bez škole jezika! Lekcije su jasno strukturirane i pomoći će vam da postignete svoje ciljeve.

Telugu također može biti koristan za putovanja. Andhra Pradesh i Telangana, regije u kojima se Telugu najviše govori, poznate su po svojoj bogatoj kulturi i prekrasnim prirodnim ljepotama. Znanje Telugua može poboljšati vaše iskustvo putovanja. Naučiti Telugu može vam pomoći razumjeti i cijeniti drugačiju kulturu. Tradicionalna Telugu kuhinja, folklor, glazba i ples su neke od kulturoloških aspekata koje možete bolje razumjeti ako govorite jezik. Brzo naučite telugu sa 100 lekcija telugu jezika organiziranih po temama. MP3 audio datoteke za lekcije govorili su govornici telugua. Pomažu vam da poboljšate svoj izgovor.

Telugu je također jezik ljubaznosti i poštovanja. Jezik koristi različite razine formalnosti koje odražavaju društveni status i odnos između govornika. Ovo može pomoći u boljem razumijevanju indijske kulture i vrijednosti. Na kraju, učenje Telugua može biti korisno za one koji su zainteresirani za jezične studije. Jezik ima složenu gramatiku i bogat vokabular koji pruža dubinsko razumijevanje jezične strukture. Sve su to dobri razlozi za učenje Telugua.

Čak i početnici telugua mogu učinkovito naučiti telugu uz ’50LANGUAGES’ kroz praktične rečenice. Prvo ćete upoznati osnovne strukture jezika. Primjeri dijaloga pomažu vam da se izrazite na stranom jeziku. Predznanje nije potrebno.

Čak i napredni učenici mogu ponoviti i učvrstiti ono što su naučili. Naučiš ispravne i često izgovorene rečenice i odmah ih možeš koristiti. Moći ćete komunicirati u svakodnevnim situacijama. Iskoristite pauzu za ručak ili vrijeme u prometu da naučite nekoliko minuta telugua. Učite u hodu kao i kod kuće.