© Afby71 | Dreamstime.com

Opi arabiaa ilmaiseksi

Opi arabiaa nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Arabia aloittelijoille“.

fi suomi   »   ar.png العربية

Opi arabiaa - ensimmäiset sanat
Hei! ‫مرحبًا!‬ mrhbana!
Hyvää päivää! ‫مرحبًا! / نهارك سعيد!‬ mrhbana! / nuharik saeid!
Mitä kuuluu? ‫كبف الحال؟ / كيف حالك؟‬ kbif alhala? / kayf halk?
Näkemiin! ‫إلى اللقاء‬ 'iilaa alliqa'
Näkemiin! ‫أراك قريباً!‬ arak qrybaan!

Mitä erityistä arabian kielessä on?

Arabiaksi on kieli, jolla on ainutlaatuisia piirteitä. Se on yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä ja sillä on yli 300 miljoonaa äidinkielenään puhujaa. Arabiaksi on peräisin Arabian niemimaalta ja se on myös islamin uskon virallinen kieli. Arabian kieli on rikas ja monimutkainen. Se on semanttinen kieli, joka tarkoittaa, että sanat muodostetaan juurijärjestelmän perusteella. Jokaisella arabiankielisellä sanalla on juuri, joka koostuu yleensä kolmesta kirjaimesta. Nämä kirjaimet muodostavat sanan perusmerkityksen. Arabia aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia arabiaa verkossa ja ilmaiseksi. Arabian kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Kirjoittaminen ja lukeminen arabiaksi tapahtuu oikealta vasemmalle, mikä on toinen ainutlaatuinen piirre. Tämä on päinvastoin kuin useimmissa länsimaissa käytetyissä kielissä. Lisäksi arabian aakkoset koostuvat 28 kirjaimesta, joita voidaan muuttaa eri muodoissa sanojen sisällä. Arabian kielessä on myös erilaisia murteita. Vaikka klassinen arabia on kirjoitettu ja virallinen kieli, puhuttu arabia vaihtelee maittain ja alueittain. Tämä tekee kielestä monimuotoisen ja rikkaan. Tällä kurssilla voit oppia arabiaa itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Arabian kielioppi on myös ainutlaatuinen. Verbin subjekti, objekti ja lisäykset ilmaistaan usein yhdessä sanassa. Myös verbien taivutus sukupuolen ja numeron mukaan on erittäin tärkeä osa kielioppia. Arabian ääntäminen on erityinen haaste. Siinä on äänteitä, joita ei ole monissa muissa kielissä, kuten kurkunpohjaiset äänteet. Nämä voivat olla haastavia uusille oppijoille, mutta ne lisäävät kielen ainutlaatuista kauneutta. Opi arabiaa nopeasti 100 arabian kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat arabian äidinkielenään puhuvat. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Lisäksi arabian kielessä on erityinen kalligrafia. Sen kaunis ja taiteellinen kirjoitusmuoto on tunnustettu koko maailmassa. Se ei ainoastaan edusta kieltä, vaan myös arabialaista kulttuuria ja perinnettä. Arabian kieli on siis monessa suhteessa ainutlaatuinen. Sen monimuotoisuus, rikas historia, ainutlaatuinen kielioppi ja ääntäminen sekä kaunis kalligrafia tekevät siitä erityisen. Se tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia niille, jotka haluavat oppia sen.

Jopa arabiankieliset aloittelijat voivat oppia arabiaa tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin arabiaa. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.