© Henriqueweiss | Dreamstime.com

Opi bosniaa ilmaiseksi

Opi bosniaa nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Bosnia aloittelijoille“.

fi suomi   »   bs.png bosanski

Opi bosniaa - ensimmäiset sanat
Hei! Zdravo!
Hyvää päivää! Dobar dan!
Mitä kuuluu? Kako ste? / Kako si?
Näkemiin! Doviđenja!
Näkemiin! Do uskoro!

Mitä erityistä bosnian kielessä on?

Bosnian kieli on ainutlaatuinen monesta syystä. Yksi näistä syistä on sen kirjaimisto. Toisin kuin useimmat slaavilaiset kielet, bosnia käyttää latinalaista aakkostoa. Tämä antaa sille erilaisen tunnun kuin sen serbien ja venäjän kielisukulaiset. Toinen huomionarvoinen asia on sen idioomien ja sanontojen runsaus. Bosnian kielen ilmeet kertovat paljon sen kulttuurista ja historiasta. Ne sisältävät monia tarinoita ja opetuksia, jotka heijastavat Bosnian kansan elämänkokemuksia. Bosnia aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia bosniaa verkossa ja ilmaiseksi. Bosnian kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Kielen fonetiikka on myös ainutlaatuista. Bosniassa käytetään paljon konsonanttien klustereita, joita ei löydy monista muista kielistä. Nämä klusterit voivat olla haastavia opiskelijoille, mutta ne ovat olennainen osa bosnian kielen charmia. Bosnia on myös yksi harvoista kielistä, joka käyttää haastavaa tapaa taivuttaa verbejä. Verbit taipuvat monin eri tavoin sen mukaan, kenelle puhutaan ja missä ajassa. Tämä tuo monipuolisuutta ja syvyyttä kielenkäyttöön. Tällä kurssilla voit oppia bosniaa itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Kieli on myös rikas sen lainasanojen ansiosta. Kuten monet muutkin kielet, bosnia on lainannut sanoja muilta kieliltä eri aikoina. Tämä tekee siitä dynaamisen ja monipuolisen kielen, joka heijastaa Bosnian monimuotoista historiaa. Vielä yksi erikoinen piirre on sen kieliopin rakenne. Bosnian kieliopissa on seitsemän tapausta, mikä on enemmän kuin useimmissa muissa eurooppalaisissa kielissä. Nämä tapaukset määrittävät, miten sanoja taivutetaan, mikä vaikuttaa koko lauseen merkitykseen. Opi bosniaa nopeasti 100 bosnian kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat bosniaa äidinkielenään puhuvia. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Vaikka bosnia voi vaikuttaa monimutkaiselta, se on myös hyvin looginen. Sillä on vankka rakenne ja säännöt, jotka tekevät siitä ennustettavan. Tämä tekee siitä helpomman oppia kuin miltä se aluksi saattaa näyttää. Kaikesta tästä huolimatta bosnian kielen tärkein piirre on sen kyky ilmaista Bosnian kansan sielua. Se on kieli, joka on yhtä monipuolinen ja rikas kuin itse Bosnian maa ja sen kansa. Se on kieli, joka puhuu syvällisesti Bosnian kulttuurista ja historiasta, ja joka ansaitsee olla tunnettu ja arvostettu.

Jopa bosnialaiset aloittelijat voivat oppia bosniaa tehokkaasti “50LANGUAGES“ -kielellä käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin bosniaa. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.