© Mattlau16 | Dreamstime.com

Opi englantia USA:ssa ilmaiseksi

Opi amerikkalaista englantia nopeasti ja helposti kielikurssillamme “American English aloittelijoille“.

fi suomi   »   em.png English (US)

Opi amerikkalainen englanti - ensimmäiset sanat
Hei! Hi!
Hyvää päivää! Hello!
Mitä kuuluu? How are you?
Näkemiin! Good bye!
Näkemiin! See you soon!

Mikä on paras tapa oppia Amerikan englannin kieltä?

Amerikan englannin oppiminen voi olla haastavaa, mutta se on täysin mahdollista oikean strategian avulla. Ensimmäinen vinkki on kielikylpy. Katsokaa amerikkalaisia elokuvia, kuunnelkaa musiikkia, lukekaa kirjoja ja seuratkaa uutisia englanniksi. Toisen vinkin tarjoavat online-kurssit. Monet sivustot tarjoavat ilmaisia tai edullisia kursseja, jotka auttavat oppimaan amerikkalaista aksenttia, sanastoa ja kielioppia. Käytä näitä resursseja säännöllisesti ja systemaattisesti. Englanti (US) aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia englantia (USA) verkossa ja ilmaiseksi. Englannin (US) kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Älä unohda sanakirjaa. Se on olennainen työkalu uusien sanojen ja ilmaisujen oppimiseen. Sanakirja auttaa laajentamaan sanavarastoa ja ymmärtämään monimutkaisia lauseita. Kielioppi on tärkeä osa englannin kieltä. Vaikka kuuntelu- ja puhetaitojen kehittäminen on tärkeää, kieliopin ymmärtäminen auttaa sinua käyttämään kieltä oikein ja luontevasti. Tällä kurssilla voit oppia englantia (US) itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Flash-kortit ovat hyödyllinen työkalu sanaston ja kieliopin opettelussa. Toisto on avainasemassa kielen oppimisessa ja flash-kortit ovat erinomainen tapa harjoitella toistoa. Hanki itsellesi amerikkalainen kumppani tai mentori, joka auttaa sinua harjoittelemaan. He voivat korjata ääntämistäsi, parantaa sanavarastoasi ja antaa neuvoja kieliopin parantamiseksi. Opi englantia (US) nopeasti 100 englannin (US) kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat äidinkielenään englantia (USA). Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Mikäli mahdollista, matkusta Yhdysvaltoihin. On parempaa oppia kieltä maassa, jossa sitä puhutaan. Tämä voi nopeuttaa oppimisprosessia ja tehdä siitä nautittavamman. Muista, että kielen oppiminen vaatii aikaa. Älä lannistu, jos et näe välittömiä tuloksia. Pysy positiivisena, kärsivällisenä ja jatka harjoittelua, niin tulet varmasti parantamaan taitojasi.

Jopa englannin (Yhdysvaltain) aloittelijat voivat oppia englantia (US) tehokkaasti 50LANGUAGES:n avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin englantia (USA). Opit niin tien päällä kuin kotonakin.