© Assignments | Dreamstime.com

Opi hollantia ilmaiseksi

Opi hollantia nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Hollanti aloittelijoille“.

fi suomi   »   nl.png Nederlands

Opi hollanti - ensimmäiset sanat
Hei! Hallo!
Hyvää päivää! Dag!
Mitä kuuluu? Hoe gaat het?
Näkemiin! Tot ziens!
Näkemiin! Tot gauw!

Miksi sinun pitäisi opetella hollantia?

Hollannin kielen oppiminen tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Hollannin kieli on yksi Euroopan unionin virallisista kielistä, mikä avaa ovia kansainväliseen uraan. Lisäksi Alankomaat on johtava yritys innovaatioissa ja teknologiassa, joten hollannin kielen taito voi tarjota uusia työmahdollisuuksia. Hollannin kieli on myös yksi helpoimmista vieraista kielistä suomalaisille. Sekä suomen että hollannin kielet kuuluvat indoeurooppalaiseen kielikuntaan, joten niiden välillä on paljon yhtäläisyyksiä. Tämä tekee hollannin kielen oppimisesta hieman helpompaa suomalaisille. Hollanti aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia hollantia verkossa ja ilmaiseksi. Hollannin kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Hollannin kielen opiskelu ei ole vain käytännöllinen valinta, vaan se myös rikastuttaa elämää. Kielellä on syvä yhteys kulttuuriin, ja hollannin kielen taito voi syventää ymmärrystäsi hollantilaisesta kulttuurista, historiasta ja yhteiskunnasta. Hollanti on maailmankuulu vieraanvaraisuudestaan. Hollannin kielen oppiminen auttaa sinua solmimaan lämpimiä yhteyksiä hollantilaisiin, sillä voit kommunikoida heidän kanssaan heidän omalla kielellään. Tämä voi tehdä kokemuksestasi Alankomaissa entistä merkityksellisemmän. Tällä kurssilla voit oppia hollantia itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Hollanti on maailmanlaajuisesti tunnettu taiteestaan ja kirjallisuudestaan. Hollannin kielen taito avaa ovet tähän rikkaaseen taiteelliseen perintöön, sillä voit lukea tunnettuja hollantilaisia tekijöitä heidän alkuperäisellä kielellään. Hollannin kielen taito on avain monikulttuuriseen maailmaan. Alankomaat on monikulttuurinen maa, ja hollannin kielen taito auttaa sinua ymmärtämään tätä monimuotoisuutta. Tämä voi auttaa sinua laajentamaan näkökulmaasi ja kasvattamaan kulttuurista tietoisuuttasi. Opi hollantia nopeasti 100 hollannin kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat hollantia äidinkielenään puhuvia. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Kielellä on suuri merkitys ihmisten ymmärtämisessä. Hollannin kielen taito auttaa sinua ymmärtämään hollantilaisia paremmin, sillä voit kommunikoida heidän kanssaan heidän omalla kielellään. Tämä voi rikastuttaa kokemuksiasi ja suhteitasi hollantilaisiin. Jokainen uusi kieli laajentaa näkökulmaamme maailmaan. Hollannin kielen opiskelu on investointi, joka syventää ymmärrystämme maailmasta ja rikastuttaa sekä henkilökohtaista että ammatillista elämäämme.

Jopa hollantilaiset aloittelijat voivat oppia hollantia tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin hollantia. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.