© Master2 | Dreamstime.com

Opi indonesiaa ilmaiseksi

Opi indonesia nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Indonesia aloittelijoille“.

fi suomi   »   id.png Indonesia

Opi indonesia - ensimmäiset sanat
Hei! Halo!
Hyvää päivää! Selamat siang!
Mitä kuuluu? Apa kabar?
Näkemiin! Sampai jumpa lagi!
Näkemiin! Sampai nanti!

Miksi sinun pitäisi opetella indonesiaa?

Indonesian kielen opiskelu tarjoaa monia etuja. Se on Indonesian virallinen kieli ja sillä on pitkä ja rikas historia. Sen osaaminen antaa syvemmän ymmärryksen tästä monimuotoisesta kulttuurista ja sen perinteistä. Toiseksi, Indonesian kieli on avain parempaan ymmärrykseen Indonesian historiasta ja kulttuurista. Se auttaa ymmärtämään maan taiteita, kirjallisuutta ja filosofiaa, jotka heijastavat sen rikasta perintöä ja identiteettiä. Indonesian kieli aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia indonesiaa verkossa ja ilmaiseksi. Indonesian kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Lisäksi, Indonesian kieli on merkittävä liike-elämän kieli. Sen taito voi avata uusia mahdollisuuksia kansainvälisessä kaupassa, erityisesti niissä, jotka koskevat Indonesiaa ja sen lähialueita. Indonesian kielen opiskelu voi myös kehittää kognitiivisia taitojasi. Kuten kaikkien kielten opiskelu, se kehittää muistia, keskittymiskykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja kriittistä ajattelua. Nämä ovat taitoja, jotka voivat hyödyttää sinua monin eri tavoin. Tällä kurssilla voit oppia indonesiaa itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Indonesian kielen taito voi myös parantaa matkakokemustasi Indonesiassa. Se antaa sinulle mahdollisuuden sukeltaa syvemmin paikalliseen kulttuuriin ja luoda merkityksellisempiä yhteyksiä ihmisiin. Se tekee matkastasi autenttisemman ja unohtumattoman. Indonesian kielen opiskelu voi myös auttaa sinua luomaan uusia sosiaalisia yhteyksiä. Se mahdollistaa syvällisten ystävyyssuhteiden solmimisen ja auttaa sinua kommunikoimaan paremmin indonesiankielisten kanssa. Opi indonesia nopeasti 100 indonesian kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat indonesiaa äidinkielenään puhuvat. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Indonesian kielen opiskelu on myös investointi tulevaisuuteen. Sen taito voi antaa sinulle kilpailuedun työmarkkinoilla ja auttaa erottautumaan työnhakijoiden joukosta. Joten, miksi et aloittaisi indonesian kielen opiskelua tänään? Se voi rikastuttaa elämääsi monin tavoin ja tarjota sinulle mahdollisuuksia, joista et ole aiemmin osannut edes uneksia.

Jopa indonesialaiset aloittelijat voivat oppia indonesiaa tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin indonesiaa. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.