© Masterlu | Dreamstime.com

Opi japania ilmaiseksi

Opi japania nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Japani aloittelijoille“.

fi suomi   »   ja.png 日本語

Opi japania - ensimmäiset sanat
Hei! こんにちは ! kon'nichiwa!
Hyvää päivää! こんにちは ! kon'nichiwa!
Mitä kuuluu? お元気 です か ? ogenkidesuka?
Näkemiin! さようなら ! sayōnara!
Näkemiin! またね ! mata ne!

Mikä on paras tapa oppia japanin kieltä?

Japanin kielen oppiminen voi olla haastavaa, mutta sopivilla menetelmillä se on mahdollista. Kielen omaksumiseksi tehokkaasti on hyödyllistä upottaa itsensä kielen pariin. Tämä tarkoittaa kielen ympäröimistä itselle mahdollisimman paljon. Japanilaiset elokuvat, animesarjat, musiikki ja kirjallisuus voivat auttaa tätä uppoutumista. Ne tarjoavat mahdollisuuden kuulla kieltä luonnollisessa yhteydessä, mikä auttaa ymmärtämään sen rakenteen ja ääntämisen. Niistä voi myös oppia uutta sanastoa. Japani aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia japania verkossa ja ilmaiseksi. Japanin kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Käytännön harjoittelu on myös tärkeää. Pyri puhumaan japania joka päivä, vaikka vain vähän. Kommunikointi japania äidinkielenään puhuvien kanssa tai kielikurssien opettajien kanssa voi olla hyvin hyödyllistä. Nykypäivän teknologia tarjoaa monia työkaluja japanin kielen oppimiseen. On olemassa useita sovelluksia, jotka tarjoavat harjoituksia kieliopin, sanaston ja ääntämisen parantamiseksi. Ne ovat usein joustavia ja niitä voi käyttää missä tahansa. Tällä kurssilla voit oppia japania itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Japanin kielen kirjoitusjärjestelmien, kuten hiraganan, katakanan ja kanjin opiskelu on olennainen osa kielen oppimista. Flash-kortit tai digitaaliset sovellukset voivat olla hyödyllisiä näiden merkkien oppimisessa. Kärsivällisyys ja sitoutuminen ovat avainasemassa japanin kielen oppimisessa. Ei ole olemassa nopeaa oikotietä tai taikakaavaa, joka takaisi nopean menestyksen. Sen sijaan tarvitaan aikaa, harjoitusta ja sitoutumista. Opi japania nopeasti 100 japanin kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat japanin äidinkielenään. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Säännöllinen harjoittelu on olennainen osa kielen oppimisprosessia. Vaikka harjoittelisit vain muutaman minuutin päivässä, se voi auttaa kielen omaksumisessa. Se auttaa myös pitämään opitun tiedon tuoreena mielessä. Japanin kielen oppiminen voi olla haastavaa, mutta se voi myös olla erittäin palkitsevaa. Oikeanlaisella asenteella, motivaatiolla ja harjoittelulla voit saavuttaa tavoitteesi ja tulla sujuvaksi japanin kielessä.

Jopa japanilaiset aloittelijat voivat oppia japania tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin japanin kielen. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.