© Perstock | Dreamstime.com

Opi latviaa ilmaiseksi

Opi latviaa nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Latvia aloittelijoille“.

fi suomi   »   lv.png latviešu

Opi latviaa - ensimmäiset sanat
Hei! Sveiks! Sveika! Sveiki!
Hyvää päivää! Labdien!
Mitä kuuluu? Kā klājas? / Kā iet?
Näkemiin! Uz redzēšanos!
Näkemiin! Uz drīzu redzēšanos!

Mitä erityistä latvian kielessä on?

Latvian kieli on ainutlaatuinen ja rikas. Se on yksi harvoista balttilaisista kielistä, jotka ovat edelleen käytössä. Kieli on tärkeä osa Latvian kansallista identiteettiä ja kulttuuria. Erityisen mielenkiintoista on kielen ääntämys. Latviassa on käytössä kolme erilaista äännettä, jotka eroavat toisistaan vokaalien pituuden perusteella. Tämä on erityinen piirre, joka ei ole yleinen muissa kielissä. Latvian aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia latviaa verkossa ja ilmaiseksi. Latvian kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Latvian kielioppi on melko monimutkainen. Se on taipuva kieli, jossa sananmuodot ilmaisevat sanan syntaktisen roolin lauseessa. Kielen taivutusmuodot kertovat paljon sen historiasta ja kehityksestä. Latvian sanasto on myös erityisen mielenkiintoinen. Se sisältää monia sanoja, jotka ovat peräisin vanhoista balttilaisista kielistä. Tämä tekee latviasta yhden vanhimmista indoeurooppalaista perintöä kantavista kielistä. Tällä kurssilla voit oppia latviaa itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Latviassa puhutaan useita murteita. Ne eroavat toisistaan sekä ääntämyksessä että sanastossa. Murteet ovat tärkeä osa Latvian kulttuurista monimuotoisuutta ja ne heijastavat maan eri alueiden historiaa ja elämäntapaa. Latvian kieli on olennainen osa maan kulttuuria ja historiaa. Kielen tuntemus auttaa ymmärtämään Latvian rikasta kulttuuria, sen perinteitä ja historiaa. Kieli on myös tärkeä väline latvialaisten arvojen ja identiteetin ymmärtämisessä. Opi latviaa nopeasti 100 latvian kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat latviaa äidinkielenään puhuvia. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Vaikka latvia ei ole suuri kieli, sillä on tärkeä asema Latvian kulttuuriperinnössä. Kielen vaaliminen ja sen oppiminen ovat tärkeitä keinoja ymmärtää ja arvostaa Latvian kulttuuria ja historiaa. Kaiken kaikkiaan latvian kieli on ainutlaatuinen ja monimuotoinen. Sen rikas historia, kiehtova ääntämys ja monipuolinen sanasto tekevät siitä erittäin mielenkiintoisen kielen opiskella ja tutkia.

Jopa latvialaiset aloittelijat voivat oppia latviaa tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden kautta. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin latviaa. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.