© Vwalakte | Dreamstime.com

Opi ranskaa ilmaiseksi

Opi ranskaa nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Ranska aloittelijoille“.

fi suomi   »   fr.png Français

Opi ranskaa - ensimmäiset sanat
Hei! Salut !
Hyvää päivää! Bonjour !
Mitä kuuluu? Comment ça va ?
Näkemiin! Au revoir !
Näkemiin! A bientôt !

Mikä on paras tapa oppia ranskan kieltä?

Ranskan kielen oppiminen voi olla palkitsevaa. Ensimmäinen askel on upottaa itsesi kieleen. Kuuntele ranskalaista musiikkia, katso ranskankielisiä elokuvia ja lue ranskankielisiä kirjoja. Verkkokurssit ovat hyvä tapa oppia ranskaa. Useat sivustot tarjoavat ilmaisia tai edullisia kursseja, jotka opettavat sanastoa, kielioppia ja ääntämistä. Hyödynnä näitä resursseja säännöllisesti. Ranska aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia ranskaa verkossa ja ilmaiseksi. Ranskan kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Sanakirjan käyttö on tärkeää uusien sanojen ja lauseiden oppimisessa. Sanakirja auttaa sinua laajentamaan sanavarastoasi ja ymmärtämään kieltä syvemmin. Kielioppi on olennainen osa ranskan kielen oppimista. Kieliopin ymmärtäminen ja harjoittelu auttavat sinua muodostamaan oikeita lauseita ja parantamaan kielitaitoasi. Tällä kurssilla voit oppia ranskaa itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Flash-kortit ovat tehokas työkalu ranskan kielen opiskelussa. Toisto on avain kielen oppimiseen, ja flash-kortit ovat helppo tapa sisäistää uutta tietoa. Etsi ranskankielinen kumppani, joka voi auttaa sinua harjoittelemaan. He voivat korjata ääntämystäsi, antaa palautetta sanavarastostasi ja auttaa kieliopin kanssa. Opi ranskaa nopeasti 100 ranskan kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat ranskan äidinkielenään puhuvat. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Jos on mahdollista, matkusta ranskankieliseen maahan. Kielenkäyttö arkipäiväisessä ympäristössä auttaa sinua oppimaan nopeammin ja tehokkaammin. Kielen oppiminen vie aikaa, joten älä lannistu, jos edistymistä ei heti näy. Jatka harjoittelua, pysy kärsivällisenä ja säilytä positiivinen asenne, niin taitosi paranevat vähitellen.

Jopa ranskalaiset aloittelijat voivat oppia ranskaa tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin ranskaa. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.