© Eugenesergeev | Dreamstime.com

Opi turkkia ilmaiseksi

Opi turkkia nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Turkki aloittelijoille“.

fi suomi   »   tr.png Türkçe

Opi turkki - ensimmäiset sanat
Hei! Merhaba!
Hyvää päivää! İyi günler! / Merhaba!
Mitä kuuluu? Nasılsın?
Näkemiin! Görüşmek üzere!
Näkemiin! Yakında görüşmek üzere!

Mikä on paras tapa oppia turkin kieltä?

Turkin kielen oppiminen voi olla antoisaa, jos hyödynnät tehokkaita oppimismenetelmiä. Aloita kuuntelemalla turkkilaista musiikkia, podcasteja tai radio-ohjelmia, jotta totut kielen ääniin ja lausumiseen. Internet tarjoaa lukuisia resursseja turkin kielen opiskeluun. Monet verkkosivustot tarjoavat ilmaisia turkin kielen oppitunteja, joissa voit harjoitella kielioppia, ääntämistä ja sanastoa omaan tahtiisi. Turkki aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia turkkia verkossa ja ilmaiseksi. Turkin kielen kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Kielenoppimissovellukset, kuten Duolingo tai Rosetta Stone, voivat auttaa sinua opettelemaan uusia sanoja ja lauseita. Nämä sovellukset käyttävät muistikortteja ja interaktiivisia harjoituksia, jotta sanaston opettelu olisi mukavaa ja tehokasta. Lue turkinkielisiä kirjoja. Aloita yksinkertaisista teksteistä, kuten lastenkirjoista, ja siirry sitten monimutkaisempiin teksteihin. Kirjojen avulla voit syventää kieliopin ja sanaston tuntemustasi. Tällä kurssilla voit oppia turkkia itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Puhu turkkia mahdollisimman paljon. Ota yhteyttä turkinkielisiin ihmisiin, joko henkilökohtaisesti tai verkossa. Älä pelkää tehdä virheitä, sillä ne ovat osa oppimisprosessia. Immersio on tehokas tapa oppia kieltä. Harkitse kielen vaihto -ohjelmaan osallistumista tai turkkilaisessa maassa asumista. Tämä pakottaa sinut käyttämään kieltä päivittäin ja sopeutumaan sen käyttöön luonnollisessa ympäristössä. Opi turkkia nopeasti 100 turkin kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat turkkia äidinkielenään puhuvia. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Osallistu turkin kielen kursseille. Ammattitaitoisen opettajan opastus voi olla erittäin hyödyllistä, etenkin kieliopin ja ääntämisen kannalta. Saat myös palautetta ja kehitysehdotuksia suoraan opettajalta. Muista, että turkin kielen oppiminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Älä anna periksi, vaikka kohtaatkin haasteita. Jatka harjoittelua säännöllisesti ja positiivisella asenteella, niin tulet varmasti oppimaan!

Jopa turkkilaiset aloittelijat voivat oppia turkkia tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin turkkia. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.