© Asphoto777 | Dreamstime.com

Opi ukrainaa ilmaiseksi

Opi ukrainaa nopeasti ja helposti kielikurssillamme “Ukraina aloittelijoille“.

fi suomi   »   uk.png українська

Opi ukrainaa - ensimmäiset sanat
Hei! Привіт! Pryvit!
Hyvää päivää! Доброго дня! Dobroho dnya!
Mitä kuuluu? Як справи? Yak spravy?
Näkemiin! До побачення! Do pobachennya!
Näkemiin! До зустрічі! Do zustrichi!

Mitä erityistä ukrainan kielessä on?

Ukrainan kieli on yksi Itä-Euroopan tärkeimmistä kielistä. Se on osa laajempaa Itäslaavilaista kieliryhmää ja on Ukrainan virallinen kieli. Sitä puhuu yli 40 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti. Ukrainan kielioppi on ainutlaatuinen ja haastava. Se käyttää monimutkaista verbijärjestelmää ja monia erilaisia muotoja, jotka kuvaavat aikaa, tapaa ja aspektia. Tämä tekee siitä erityisen kiinnostavan kielen opiskelijoille. Ukraina aloittelijoille on yksi yli 50 ilmaisesta kielipaketista, jotka voit saada meiltä. 50LANGUAGES on tehokas tapa oppia ukrainaa verkossa ja ilmaiseksi. Ukrainan kurssin opetusmateriaalimme ovat saatavilla sekä verkossa että iPhone- ja Android-sovelluksina.

Ukrainan kielen ääntäminen ja kirjoitusjärjestelmä ovat erityisiä. Se käyttää kyrillistä kirjaimistoa, jossa on useita äänteitä, jotka eivät ole läsnä monissa muissa kielissä. Tämä luo kielen omalaatuisen kirjoitusjärjestelmän. Ukrainan kieli heijastaa syvästi Ukrainan kulttuuria ja historiaa. Kieli on kehittynyt vuosisatojen ajan ja on kokenut monia muutoksia ja vaikutteita. Se heijastaa Ukrainan rikasta historiaa ja monimuotoista kulttuuria. Tällä kurssilla voit oppia ukrainaa itsenäisesti - ilman opettajaa ja ilman kielikoulua! Oppitunnit ovat selkeästi jäsenneltyjä ja auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Ukrainan sanasto on rikas ja monipuolinen. Se sisältää laajan valikoiman sanoja, jotka kuvaavat monia aiheita, kuten luontoa, perinteitä ja arkielämää. Tämä tekee siitä erityisen kiehtovan kielen. Ukrainan kieli on erityisen vahva kielellisen vivahteiden ja kohteliaisuuden alueilla. Kieli sisältää erityisiä muotoja ja ilmauksia, joita käytetään puhuttaessa vanhemmille tai auktoriteeteille, mikä korostaa Ukrainan kulttuurin arvoja. Opi ukrainaa nopeasti 100 ukrainan kielen oppitunnilla, jotka on järjestetty aiheittain. Oppituntien MP3-äänitiedostot puhuivat ukrainan äidinkielenään. Ne auttavat sinua parantamaan ääntämistäsi.

Ukrainan kielen opiskelu avaa oven ymmärtää Ukrainan kulttuuria syvemmin. Tämä tekee siitä arvokkaan kielen tutkia ja oppia. Se on myös merkittävä tapa laajentaa kielellistä ymmärrystä. Kaiken kaikkiaan, ukrainan kieli on erittäin ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen. Sen monimutkainen kielioppi, rikas sanasto ja syvä yhteys Ukrainan kulttuuriin tekevät siitä erityisen. Tämä kieli on arvokas aarre, joka kertoo paljon Ukrainan historiasta ja kulttuurista.

Jopa ukrainalaiset aloittelijat voivat oppia ukrainaa tehokkaasti “50LANGUAGES“ avulla käytännön lauseiden avulla. Ensin opit tuntemaan kielen perusrakenteet. Esimerkkidialogit auttavat sinua ilmaisemaan itseäsi vieraalla kielellä. Ennakkotietoa ei vaadita.

Myös edistyneet oppijat voivat toistaa ja lujittaa oppimaansa. Opit oikeat ja usein puhutut lauseet ja voit käyttää niitä välittömästi. Pystyt kommunikoimaan jokapäiväisissä tilanteissa. Käytä lounastaukoasi tai liikenteessä vietettyä aikaa oppiaksesi muutaman minuutin ukrainan. Opit niin tien päällä kuin kotonakin.