Filloni një nga kurset tona 50LANGUAGES!
Zgjidhni kombinimin tuaj gjuhësor këtu.

Harta e Gjuhëve të Botës

Zgjidhni gjuhën që dëshironi të mësoni

map of languages Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Spanish: 329 million native speakers Dutch: 21.7 million native speakers Dutch: 21.7 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers English: 328 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers French: 67.8 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Portuguese BR: 178 million native speakers Afrikaans: 6.75 million native speakers Amharic: 22 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Arabic: 221 million native speakers Adyghe: 0.6 million native speakers Tigrinya: 9 million native speakers Hebrew: 5.3 million native speakers Belarusian: 8.6 million native speakers Bulgarian: 9.1 million native speakers Greek: 13.1 million native speakers Albanian: 5.8 million native speakers Macedonian: 3 million native speakers Serbian: 7.0 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Chinese: 1213 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Russian: 144 million native speakers Turkish: 50.8 million native speakers Catalan: 7.2 million native speakers Catalan: 7.2 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Italian: 61.7 million native speakers Bosnian: 2.7 million native speakers Romanian: 23.4 million native speakers Hungarian: 12.5 million native speakers Slovenian: 4.0 million native speakers Slovak: 10.8 million native speakers Czech: 9.5 million native speakers Ukrainian: 37.0 million native speakers Ukrainian: 37.0 million native speakers German: 90.3 million native speakers Polish: 40.0 million native speakers Polish: 40.0 million native speakers Lithuanian: 3.5 million native speakers Lithuanian: 3.5 million native speakers Estonian: 1.4 million native speakers Finnish: 5.0 million native speakers Swedish: 8.3 million native speakers Norwegian: 4.6 million native speakers Danish: 5.6 million native speakers Georgian: 4.3 million native speakers Farsi / Persian: 110.0 million native speakers Urdu: 68 million native speakers Urdu: 68 million native speakers Punjabi: 90.8 million native speakers Japanese: 122 million native speakers Indonesian: 23.2 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Vietnamese: 68.6 million native speakers Thai: 15.0 million native speakers Thai: 15.0 million native speakers Hindi: 182 million native speakers Marathi: 68.1 million native speakers Bengali: 181 million native speakers Kannada: 39 million native speakers Telugu: 69.8 million native speakers Tamil: 70 million native speakers Korean: 66.3 million native speakers

Dëshironi të fitoni para si mësues ose mësues i gjuhës?

50languages.com ofron gjithçka që ju nevojitet për të mësuar një gjuhë të re. Kurse në internet, aplikacione, teste, lojëra, karta fjalori dhe shumë më tepër. Dhe është falas!

Mësoni më shumë rreth 50languages.com

0
0
0
0

E disponueshme në më shumë se 50LANGUAGES

Puzzles Fjalëkryq

Puzzles gjuhësore falas në 5 gjuhë dhe 20 kombinime gjuhësore nga Goethe Verlag.

Aplikacioni Android

Aplikacioni përfshin të gjitha mësimet e kurrikulës 50languages.com. Dhe është falas! Përfshihen gjithashtu shumë teste dhe lojëra.

Teste gjuhësore

Teste të gjuhës falas në internet në 25 gjuhë dhe 600 kombinime. Testoni aftësitë tuaja gjuhësore!

Libra

Nëse preferoni të mësoni një gjuhë duke përdorur materiale të shtypura, mund të blini librat tanë në Amazon ose libraritë e tjera.

Falas MP3 Audio Files

Të gjithë skedarët tanë audio MP3 mund të shkarkohen falas, të përbashkëta (shiko licencën CC) dhe të përdoren në çdo pajisje.

Alfabete

Mësoni të lexoni dhe të flisni alfabete të huaja. Testoni njohuritë tuaja për letrat e huaja.

Kurse falas online

Mësoni një gjuhë të re në 100 mësime. Të gjitha regjistrimet audio janë nga folësit vendas.

Numër

Mësoni të lexoni dhe të flisni numra të huaj. Testoni njohuritë tuaja për numrat.

Aplikacioni iOS - iPhone, iPad

Aplikacionet e 50LANGUAGESve iOS janë ideale për të gjithë ata që duan të mësojnë në çdo kohë dhe jashtë linje.

Fjalor

Mësoni më shumë se 2000 fjalë të kategorizuara në 42 tema të rëndësishme duke përdorur kartat tona të fjalorit në internet.

Aplikacionet tona 50languages.com për telefonat inteligjentë ose tabletët Android dhe iOS

50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen
50languages APP Screen

Gjithçka që ju nevojitet për të mësuar një gjuhë të re.

Provoje! Merrni të gjitha 100 mësimet falas.

Mësoni nga libri ynë i frazave

Mësoni mbi 50LANGUAGES

… Anglisht, Gjermanisht, Spanjisht, Kinezisht,…

Skedarët MP3 të përfshirë

… Mësoni të flisni si një folës amtare!

100 tema të jetës reale

… Fjalori që mund të përdorni menjëherë.

18 fraza për temë

... kategorizuar për mësim më të lehtë.

Dëshmitë